İYİ Parti: İktidara Sarı Kart Verelim

İYİ Parti: İktidara Sarı Kart Verelim

İyi Parti ; İktidara sarı kart Verelim

 

Seçim çalışmalarını tam kadro sahada sürdüren  İYİ Parti Aksaray Teşkilatı,  esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

Taşpazar mahallesi ve Yeni sanayi sitesinde esnaf ziyareti ile seçim çalışmalarına  devam eden İYİ Parti Yönetimi  , iktidarın yanlış politikalarına 31 Mart seçimlerinde sarı kart gösterilmesi gerektiğini aksi halde yaşanan ekonomik sıkıntıların artarak devam edeceğini belirttiler . 


14 Mayıs seçimlerinden sonra vatandaşların derinleşen ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu ifade eden İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer , “Esnafımız ,Bağkur , ssk ve vergileri ödemekte zorlanıyor,Emekli açlık sınırının altında maaşa mahkum edilmiş durumda. 31 Mart seçimlerin de vereceğiniz karar ,iktidarın yanlış politikalarına uyarı niteliğinde sarı kart gösterilmesidir. Değişim için Cumhur ittifakının karşısında kazanacak adaya destek verilmelidir. Vatandaşlarımız artık her yerde değişimi istediklerini haykırmaya başladılar. Ülkemizin ve Aksaray’ın geleceği için 31 Mart  seçimleri tarihi önem taşımaktadır. “ dedi .

Ziyaretlerde ,Esnafın ve vatandaşların desteğini alan  İyi parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER’ e Milletvekili Turan YALDIR, il Başkanı Sercan Belgemen, Merkez ilçe Başkanı Osman YILMAZ, il-ilçe parti yönetimi ve Belediye Meclis üyesi A. adayları eşlik etti.



Anahtar Kelimeler: Parti: İktidara Verelim
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri