İYİ Parti Milletvekili A.Adayı Türemiş: 20 yıldır Aksaray'a söz verip yapamadıklarını yapmak için adayım

İYİ Parti Milletvekili A.Adayı Türemiş: 20 yıldır Aksaray

İYİ Parti Milletvekili A.Adayı Türemiş: 20 yıldır Aksaray'a söz verip yapamadıklarını yapmak için adayım

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI TÜREMİŞ: “20 YILDIR AKSARAY'A SÖZ VERİP YAPAMADIKLARINI YAPMAK İÇİN ADAYIM”

 

İYİ Parti İl Teşkilatı'nda milletvekili aday adayları tanıtım programları devam ediyor. Hafta sonu İYİ Parti il binasında gerçekleştirilen milletvekilliği aday adaylığı tanıtım programının en dikkat çekici ismi, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Jeoloji Mühendisi Özhan Türemiş oldu.

İYİ Parti İl Teşkilatı'nda konuşan Türemiş, aday adaylığı için yaptığı konuşmasında, sözlerine depremde yaralananlara acil şifa, hayatını kaybedenlere ise rahmet dileyerek başladı.

Hiç Korkmadan Yolumuza Devam Ettik

İYİ Parti'nin 25 Ekim 2017'de kurulmasıyla birlikte seçimlere girmesi için çok önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini hatırlatan Türemiş, "Çok kıymetli gönüldaşlarımızla birlikte teşkilatlanma yapımızı tamamlayarak 1. Olağan kongremizi yaptık. Hepinizin de bildiği üzere partimizin seçime girmemesi adına bir sürü engellemeler ve ayak oyunlarına rağmen genel başkanımızın öngörüsü ve feraseti ile CHP genel başkanının, partimize 15 milletvekili vermesiyle seçime girme hakkı kazandık. O süreçte her türlü baskı, tehdit ve engellemelere rağmen bize inanan ve güvenen gönüldaşlarımızla hiç ama hiç korkmadan yolumuza devam ettik ve partimizin kuruluşunun daha 7. ayında Aksaray'ımızdan bir milletvekili çıkarabilme başarısına nail olduk" dedi.

İnandık Ve Hep Birlikte Başardık

Bugüne kadar İYİ Parti ve CHP teşkilatlarının uyumlu bir şekilde saha çalışmaları yaptığını belirten Türemiş, "31 Mart 2019 tarihinde belediye başkanlığı seçimi kararı alındı. Aksaray İYİ Parti ve CHP teşkilatlarının ortak kararı ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve CHP lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu beyin olurlarıyla Millet İttifakı Aksaray belediye başkan adayı oldum. O süreçte de sayın milletvekilimiz, İYİ Parti ve CHP teşkilatlarıyla birlikte uyumlu bir şekilde saha çalışmaları yaptık. Yola çıktığımızdaki sloganımız 'sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız' idi. Ve bunun için bütün gönüldaşlarımızla birlikte 48 mahallemizde çalışmalarımıza başladık. Gece demedik gündüz demedik ve seçim sonucunda Aksaray'ımızda yaklaşık 21.000 vatandaşımızın oyunu aldık" ifadelerini kullandı.

20 Yıldır Aksaray'a Söz Verip De Yapamadıklarını Yapmak İçin Adayım

İYİ Parti'den aday adaylığını koyan Türemiş, aday olma sebebini de açıklayarak, şöyle konuştu: "Evlatlarımızın hayata daha umutla ve güvenle bakabilmesi için, adil bir Türkiye için; üstünlerin hukukunun değil haklıların hukukunun olduğu bir Türkiye için adayım. Herkesin birbirini ötekileştirdiği, hakaret edebildiği, ayrıştırdığı bir ülke değil, herkesin birbirine kardeşçe bakabildiği, birleştirici olabildiği siyasi görüşünden dolayı ötekileştirilmediği, birleştirici bir gözle bakabileceği bir Türkiye için adayım. Tüketen değil, üreten bir Türkiye için adayım. Dışa bağımlı değil, tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yetebilen bir Türkiye için adayım. 
Deprem felaketlerinde binlerce insanımızın hayatını kaybetmediği bir Türkiye için adayım. Ülkemizin her tarafı maalesef aktif fay hatları ile çevrili, bundan sonra olabilecek depremlerde çok daha az can kaybı olması için jeolojik açıdan doğru alanlarda yapılaşma yapabilmesi ve binalar yapılırken gerekli zemin iyileştirmeleri yapılabilmesi ve yapı stoklarının çok daha sağlam olabilmesi için bir jeoloji mühendisi olarak doğru kanunlar çıkarabilmek ve mecliste deprem komisyonları oluşturarak, bilim adamları ile birlikte bilimin ve aklın ışığında Türkiye'yi çok daha güvenilir ve yaşanabilir bir ülke haline getirebilmek için adayım. Bir deprem mühendisi olarak, liyakatimle milletimin her sarsıntıda dimdik ayakta kalması için adayım. 20 yıldır ülkemizi yöneten İktidarın Aksaray’a söz verip de yapamadıklarını yapmak için adayım. Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız."



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri