İYİ Parti'den İl genel meclis üyesi ve belediye meclis üyeleri aday tanıtımı

İYİ Parti

İYİ Parti'den İl genel meclis üyesi ve belediye meclis üyeleri aday tanıtımı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri İl genel meclis üyesi ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda, İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayı Ömer Faruk Ağır, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erdem Çubukçu, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hayri Topaç ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Pehlivan isimleri açıklanan aday adayları oldu.

 

 

İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.
"Hepiniz 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri İl genel meclis üyesi ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Öncelikle Dragon uzay aracından ilk sözü “İstikbal Göklerdedir”  diyerek Göğsümüzü kabartan Pilot Alper Gezeravcı’ yı tebrik ediyorum.
Sayın misafirler; Geçen hafta Antalya’ da yapılması planlanan Yerel seçimlere hazırlık ve istişare kampına sayın milletvekilimiz ile birlikte katılım sağlamıştık, verimlide başlamıştı ancak Pençe-kilit harekatı bölgesinde çıkan çatışmada, aralarında Aksaraylı hemşerimiz Üsteğmen Gökhan Delen’ inde bulunduğu 9 evladımızın şehit haberini alır almaz genel başkanımız Antalya programımızı derhal iptal etti ve şehirlerimize dönüp şehit ailelerin yanında olma talimatını iletti, bizde sayın milletvekilimiz ile vakit kaybetmeden yola koyulup şehidimize son görevimizi yapmak üzere şehrimize geldik ve bütün beldelerimizde seçim kampanyalarını erteleme kararı aldık.
Şehidimizin şehadetini Allah kabul eylesin. Benim Aksaray’da gördüğüm en kalabalık törenlerden biriydi. Salihler şehri Aksaray, şehidine - evladına sahip çıkıp kendine yakışanı yapmıştır.
Hal böyle iken daha şehidimizin mevlüd-ü şerifini bugün Cuma namazı sonrası yapmışken Dün, davulla, zurnayla, sirenle neyin kutlaması yapılmıştır? Belediyenin tüm imkanları kullanılarak neyin ilanıdır seçim sonuçlarını ysk açıklamış veya seçim bitmiş midir?

Şehidimize ve Şehidimizin emaneti ailesine yapılan bu saygısızlığı kendilerine yakıştıramadığımızı ifade etmek istiyorum.

Bizim halkımız feraset sahibidir ve bunun cevabını 31 Mart’ta sandıkta vereceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın diyor bugünkü aday tanıtım toplantısı ile devam etmek istiyorum.

Partimizin kurulduğu günden itibaren bizi hiç yalnız bırakmayan önceki dönem il başkanımız Faruk Ağar Ağabeyimi 31 Mart seçimlerinde il genel meclisi üyesi aday adayı olarak takdim ediyorum, hayırlı olsun Başkanım.

Hayatımın hiçbir döneminde beni yalnız bırakmayan dostum Erdem Çubukçu’yu Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak takdim ediyorum, hayırlı olsun.
Ben ona Partimizin kahramanı diyorum, hiçbir vazifeden kaçmayan, görev adamı, dostum, kardeşim, Hayri Topaç’ ı Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak takdim ediyorum, hayırlı olsun
Siyah Beyaz sevdalısı, Görev adamı, Kardeşim Hüseyin Pehlivan’ı Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak takdim ediyorum, hayırlı olsun.

 

 

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri