İyilik Tırı, Aksaray'dan İdlib’e dualarla gönderildi

İyilik Tırı, Aksaray

İyilik Tırı, Aksaray'dan İdlib’e dualarla gönderildi

Suriye'deki iç karışıklık 12 yıldır çözümsüzlüğünü sürdürürken İdlibe sığınan yaklaşık 4 milyon insan çaresizce hayata tutunmaya çalışıyor. Aksaray bu konuda tüm dinamikleriyle mağdurları unutmayıp, kendine yakışan bir duruş sergiliyor. Bu bağlamda, son gönderilen tırın tamamen kadınların eseri olması büyük takdir topladı.

İYİLİĞE KADIN DOKUNUŞU

Kamu kurum amirlerinin eşleri ve sivil toplum kuruluşlarının kadın kolları başkanlarının oluşturduğu Aksaray Kadın Platformu İHH öncülüğünde mağdur İdlib halkına insani yardım malzemeleri göndererek büyük bir örneklik gösterdiler.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH Kadın Kolları Başkanı Neslihan Görgülü, şehrimizde kaydadeğer bir kadın girişimci ruhunun bulunduğunu, oluşan sinerjiyi başta Aksaray olmak üzere insanlığın yararına değerlendirmenin çok hayırlı bir gelişme olduğunu ifade etti.

 

HER AY BİR ETKİNLİK

Her ay bir kurum veya STK'nın etkinliğinin yapılması kararlaştırılan Aksaray Kadın Platformunda kamu yararına olacak bundan sonraki her faaliyetin hayırlara vesile olmasını dileyen Görgülü, tüm çalışan ve ev hanımlarını potansiyellerini iyilik yolunda gönüllü faaliyetlerde değerlendirmelerinin ülkemizin menfaatine olacağını söyledi.

 

KADINLAR İYİLİĞİN MERKEZİNDE

Pandeminin ağır sonuçlarının hissedildiği bir süreçten geçildiğini hatırlatan Aksaray İHH Kadın Kolları Başkanı Neslihan Görgülü, Aksaray'da çok önemli iyilik projelerinin yürütüldüğünü ve bunda gönüllü hanımefendilerin büyük rolü olduğunu belirtti. Görgülü, İdlib'deki mağdur insanlara yardım konusunda emeği geçen başta Aksaray Valisi Sn Hamza Aydoğdu'nun eşi Sn Emine Aydoğdu Hanımefendi ve Belediye Başkanımız Sn Evren Dinçer'in eşi Sn Merve Dinçer Hanımefendi olmak üzere Aksaray Kadın Platformu üyelerine ve iyilikte payı olan herkese teşekkür etti.

 

MUTLU ET MUTLU OL

Yıllardır İHH faaliyetleri içinde olduğunu belirten Görgülü, mutlu olmanın sırrının başkalarını mutlu etmekten geçtiğini yaşayarak daha da iyi anladığını, bunun tarif edilemeyecek kadar önemli bir hayat tarzına dönüştüğünü vurgulayarak tüm kadınları iyiliğe davet etti.

 

İyilik tırı dua ile İdlibe gönderildi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri