İzinli ve istirahatli gününde silahlı olaya müdahale eden polise ödül

İzinli ve istirahatli gününde silahlı olaya müdahale eden polise ödül

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ Başarılı Polisi Ödüllendirdi.
 
09 Şubat 2019 günü saat 14:00 sıralarında Ebulfeyz Elçibey Caddesi Adese AVM kavşağında meydana gelen silahla yaralama olayına, izinli ve istirahatli gününde ailesi ile birlikte AVM giderken müdahale eden ve olayın şüphelisi Nehir Tahir C.(20)  suç aleti tabancası ile birlikte suçüstü yakalayan Polis Memuru Ahmet DEMİRLİ, Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ tarafından ödüllendirildi. 
Elçibey Caddesi üzerinde daha önceden aralarında husumet bulunan müşteki Sefa A. (22), Nehir Tahir C. (20) tarafından ateşli silahla yaralanmış, olayın şüphelisi suç aleti ile birlikte kaçarken o sırada ailesi birlikte olay yeri yakınlarında bulunan Polis Memuru Ahmet DEMİRLİ kaçan şüpheliyi etkisiz hale getirerek yakalamıştır.
Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ Polis Memuru Ahmet DEMİRLİ´yi gösterdiği üstün gayret ve fedakârlıktan dolayı tebrik ederek, ?Aksaray´ın huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla meslektaşlarımız 7/24 fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun en güzel örneğini hafta sonu yaşadık. Meslektaşımız Ahmet DEMİRLİ yanında eşi ve çocukları olduğu halde, izinli ve istirahatli gününde halkımızın yoğun olarak bulunduğu bir yerde meydana gelen ateşli silahla yaralama olayına tek başına müdahale ederek olayın şüphelisini suç aleti tabancası ile birlikte yakalamıştır. Kendisini gösterdiği üstün gayret ve fedakârlıktan dolayı tebrik ediyorum.? diyerek çeşitli hediyelerle ödüllendirmiştir.


Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri