Jandarma Genel Komutanı Aksaray'da ziyaretlerde bulundu

Jandarma Genel Komutanı Aksaray

Jandarma Genel Komutanı Aksaray'da ziyaretlerde bulundu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı denetimi ve bir dizi ziyaretler için Aksaray'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte şehir gezisine çıktı.

 

 

 Aksaray Valiliği ziyaretiyle başlayan programda ilk olarak Şehit Aileleri Derneğine giden Orgeneral Çetin şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit babası ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ile sohbet eden Orgeneral Çetin, "Biz çocuklarımızın unutulmasını istemiyoruz" diyen Koçak'ı telefonla aradığı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştürdü.

 


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, telefonla görüştüğü şehit babası ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak'tan dua isteyerek, "Biz sizlere teşekkür ediyoruz, çünkü söylediğimiz mesele çok önemlidir. Şehitlerimizin unutulması Allah muhafaza kalplerde çok derin yara oluşturur. Biz vatanımız, milletimiz, değerlerimiz ve mukaddesatımız için şehit düşen kardeşlerimizi cennette cem eyle rabbim diye dua ediyoruz. Değerlerimiz var ona inanıyoruz. Şehit yakınları varsa başta annesi, eşi, babası diye sıralıyoruz. Hep şunu diyoruz, onlar artık bize emanet, aziz milletimize emanet. Herkes gönlünden yettiğince sevgisini hürmetini kalbin derinliklerinde yaşatıyor” dedi.


Telefon görüşmesinin ardından Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Orgeneral Çetin, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte esnafları da ziyaret etti. Çarşı gezisinde Suriye'de görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Murat Ağıl'ın annesi ve babasını gören Orgeneral Çetin, görüntülü aradığı askerle sohbet ederken, İzmir Bornova'da görev yapan Uzman Jandarma Cevahir Çevik'i de babası ile görüştürdü. Esnaf ziyaretlerinde ise alışveriş yapan Nuran ve Mehmet Ali Oğuz çiftine Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Bolat adına hediye aldı.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri