'Jandarma' konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

'Jandarma' konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

14 Haziran Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak Aksaray İl genelinde bulunan İlkokul öğrencileri arasında “Jandarma” konulu şiir yarışması düzenlendi.

Düzenlenen şiir yarışmasında, Aksaray Merkezde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Meryem GÜNDOĞDU 1’inci, Sultanhanı 75’inci Yıl Cumhuriyet İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Zeynep Melek KONUKÇU 2’nci ve Merkez Selçuklu İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Eda İLGÜN 3’üncü oldu.

Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler, beraberinde öğretmen ve ailesiyle birlikte Jandarma devriyesi ile okullarından alınarak İl Jandarma Komutanlığına getirilerek, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Albay Hacı Ali BÜBER tarafından öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenciler daha sonra İl J.K.lığı Harekat Merkezine çıkarılmış ve yazdıkları şiirlerini telsiz üzerinden tüm Jandarma personeline okuyarak, görevlerinde başarılar dilediler.

Öğrenciler ile birlikte gelen öğretmen ve ailelere çeşitli hediyeler verilmesine müteakip hatıra fotoğrafı çektirilerek, öğrenciler Jandarma devriyesi ile okullarına uğurlandı.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için eğitim ve farkındalık faaliyetlerine hassasiyetle devam edileceği ifade edildi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri