Jandarma Motosiklet Asayiş Timleri Güven Veriyor

Jandarma Motosiklet Asayiş Timleri Güven Veriyor

Jandarma Motosiklet Asayiş Timleri Güven Veriyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
 


 

Bu kapsamda; Havaların ısınmasıyla birlikte insan hareketliliğinin artması nedeniyle, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri tarafından sorumluluk alanlarında meydana gelebilecek olaylara karşı devriye faaliyeti icra edilmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde faaliyetlerini yürütebilmesi için köyler başta olmak üzere kır, piknik, mesire ve turizm alanlarında emniyet ve asayişi sağlamak, olası gasp, hırsızlık, hayvan hırsızlığı vb. olaylara daha seri bir şekilde müdahalede amacıyla Jandarma Motosikletli Asayiş Timlerimiz gün boyu devriye faaliyeti icra ederek denetimlerini sürdürüyor.
 


 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve meydana gelebilecek olası olayların önlenebilmesi amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi.
 




Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri