Jandarmadan özel öğrencilere özel program

Jandarmadan özel öğrencilere özel program

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri özel eğitim öğrencileri ile bir araya geldi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı özel eğitim öğrencilerinin jandarma ile kaynaşması ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için program düzenledi. İl Jandarma Komutanlığına gelişlerinde jandarma ve jandarma komando askerleri tarafından karşılanan 64 özel eğitim öğrencisi jandarma personellerine ve askerlere sarılarak ellerindeki bayraklarla sevgi gösterisinde bulundu.

 

 

Programda özel eğitim öğrencilerine Jandarma ekiplerinin kullandığı araç ve teçhizatlarının tanıtımı yapıldı. Jandarma motosikletleri ile ekip araçlarına binen öğrenciler askerlerle fotoğraf çektirdi.

 

 

Jandarma narkotik köpeği Yalman ile bomba arama köpeği Olay ile tanışan öğrenciler sevimli köpekleri dokunarak bir süre sevdiler. Özel eğitimli Jandarma köpeklerinin gösterilerini hayranlıkla izleyen özel öğrenciler daha sonra Jandarma Harekât Merkezinde ilçe karakollarına telsiz anonsu yaptı. Askerleri çok sevdiklerini ifade eden öğrencilerin telsiz çağrılarına karşılık veren ilçe karakol komutanları öğrencilere başarı dileklerini iletti.

 

 

Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerinden Ayten Göktaş özel öğrencileri ile çok güzel bir gün yaşadıklarını ifade ederek Jandarma Komutanlığında görevli askerlere teşekkür etti.

Göktaş; “Bu çocuklarımız için sevgi çok önemli diyoruz.  Bu sevgiyi en güzel şekilde Jandarmamız gösterdi. Özel çocuklarımıza çok özel bir gün yaşattılar. Bu çok önemli ve anlamlı bir farkındalık etkinliği oldu. Bu kadarını hayal etmiyorduk. Bizlerde öğrencilerimizde çok mutlu olduk” dedi.

 

 

Ziyaret ve gününün anısına özel eğitim öğrencileri için özel hazırlanan Jandarma pastasını jandarma subay ve astsubaylarla kesen öğrenciler güzel geçen günün ardından jandarma ekip araçları ile okullarına uğurlandılar.



Anahtar Kelimeler: Jandarmadan öğrencilere program
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri