"Kader Utansın" Klibinin gala gecesi düzenlendi

Sanatçı Nur Damar "Kader Utansın"klibi ile sevenlerinin karşısında

"Kader Utansın" Klibinin gala gecesi düzenlendi.Sanatçı Nur Damar "Kader Utansın " klibi ile sevenlerinin karşısında.
 
Söz ve Müziği değerli sanatçımız Nur Damar hanım efendiye ait olan, klip yönetmenliğini Gündüz Şutanrıkulu´nun üstlendiği  "Kader Utansın" klibinin gala gecesi, İstanbul´un gözde mekanlarından "Mucize Türkü Konağı Evi´nde gerçekleştirildi.
 
 
 Klip yönetmenliğini Gündüz Şutanrıkulu´nun üstlendiği "Kader Utansın"klibi İstanbul´un en popüler ve en gözde semtinde bulunulan sular vadisi sitesinde çekimleri yapıldı.
Klip´te profesyonel oyuncular Okyanus Altuntaş, Gülcan özinal,Sibel Demirdiş ve yönetmen Gündüz Şutanrıkulu´nun  kızı da yer aldı.
 
Klipte Sözlerinde belirtiği gibi senaryo gereği Kadere sitem edebilme adına, eşi tarafından aldatılan kadın rolünü Nur damar hanımfendinin eşi  rolünde oynayan söz yazarı bestekar ve yorumcu değerli sanatçımız .Okyanus Altuntaş canlandırdı.
 
Klip gala tanıtım programı  akşam saat 20.00 başladı ve gece 04:00´e kadar devam etti
 
Unutulmaz bir gecenin yaşandığı gala gecesinde,bir çok tanınmış sanatçı ,solist ve oyuncu katılarak bu özel gecede Nur Damar´ı yalnız bırakmadı.
 
Sanatçı Nur Damar " Kader utansın "eserini gala gecesinde canlı performans ile  söyledi.Geceye katılan solistler ve sanatçılarda  sırayla şarkılarını söylediler
Klip galasında tanınmış bir çok klip,oyun  ve sosyal sorumluluk projesinde rol almış oyunculardan Sibel Demirdiş bu klipte, Çiçekçi rolünde ve garson rolünde iki karakter olarak rol aldı.Sanatçı ve oyuncu Demirdiş yaptığı konuşmada ," klipte rol almaktan büyük keyif aldım ve gurur duydum."dedi.
 
Sanatçı Nur Damar´ın, eşini bir kadınla aldatan rolünde oynayan Gülcan Özinal,"klip başarılı oldu, Nur Damar hanımefendiye başarılar diliyorum"dedi.
Sanatçı Nur Damar gecede yaptığı konuşmada,"bu klip te emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve gala programını yaptığımız bu mekanda hizmet veren tüm dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi.


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri