Kadınlar,Ülkenin Değişim ve Dönüşümünün Mimarlarındandır | aksaray haberleri

Kadınlar,Ülkenin Değişim ve Dönüşümünün Mimarlarındandır | aksaray haberleri

"Kadın,siyaset içinde bir nesne değil,bir özne"

?KADINLAR, ÜLKENİN DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜNÜN MİMARLARINDANDIR?
 
Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Menteşe Spor Salonu´nda düzenlenen Muğla Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi´nde konuştu.
 
İnceöz, kadınların, ülkenin değişim ve dönüşümünün mimarlarından olduğunu kaydetti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, "Kadın, siyaset içinde bir nesne değil, bir özne" sözünü hatırlatan İnceöz, şöyle konuştu:
 
"Burada özellikle ülkemizin nüfusunun yarıdan fazlasının kadınlardan oluştuğu dikkate alındığında 15 yıl öncesine baktığımızda kadınların hayatın her alanında çok da var olmadıklarını görmekteyiz. Bugün ise bu değişim ve dönüşümle yapılan düzenlemelerle beraber kadınlarımızın hem siyasette hem hayatın her alanında var olduğunu görüyoruz. Kadınlarımızın hem iş hem sosyal hayatta var olabilmesi için önemli düzenlemelerle beraber mesafeler aldık. Bu farkındalığı ortaya koyma noktasında ve yeni Türkiye´nin inşası noktasında kadınlarımıza verdiği destekten dolayı Genel Başkanımız, liderimiz Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum."
 
İnceöz, önlerine koydukları 2023, 2053, 2071 hedeflerini gerçekleştirme noktasında teşkilatın tüm kademeleriyle birlik ve beraberlik için çalışması gerektiğine işaret ederek, "Ülkemizin geleceği, yarınlarımızın inşası, çocuklarımızın geleceği için 2019´a hep birlikte çalışacağız. İnanıyorum ki Muğla, 2019´da çok daha yüksek sonuçlarla geleceğimize ciddi anlamda destek verecektir." diye konuştu.
 
Kongreye, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Ravza Kavakcı Kan ve Öznur Çalık, milletvekilleri ve MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz da katıldı.


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri