Kalanlar Millet Bahçesi açılışa hazır hale geldi

Kalanlar Millet Bahçesi açılışa hazır hale geldi

Kalanlar Millet Bahçesi açılışa hazır hale geldi

KALANLAR MİLLET BAHÇESİ AÇILIŞA HAZIR HALE GELDİ

 

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, “KALANLAR MİLLET BAHÇEMİZİ AÇIYORUZ”
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vaatleri arasında yer alan Kalanlar Millet Bahçesi’nde çalışmalar tamamlandı. Belediye Başkanı Dinçer, yakın zamanda açılışı yapılacak Millet Bahçesi için “Şehrimizin en büyük millet bahçesinin açılışı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
 


 

Aksaray Belediyesi tarafından Kılıçarslan Parkı 2. Etabının devamında Kalanlar Mahallesi’nde projelendirilen Kalanlar Millet Bahçesi açılışı için gün sayıyor. Aksaray’ın en büyük millet bahçesi ünvanına sahip Kalanlar Millet Bahçesi’nde çevre düzenlemesi dahil tüm çalışmalar tamamlandı.  
 


 

Aksaray’da ilk olarak Fatih Millet Bahçesi’ni ve geçtiğimiz aylarda da Zafer Milet Bahçesi’nin açılışı yaparak hizmete açtıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Dinçer, “Çok yakın bir zamanda Kalanlar Millet Bahçemizi de açıyoruz. Bu rekreasyon alanımız şehrimizin en önemli cazibe merkezlerinden biri olacak” dedi.
 


 

Şehirlerde yaşayan insanlara yeşil alanlar sunmak, rekreasyon imkanları sağlamak ve sosyal etkileşimi artırmak için Kalanlar Millet Bahçesi projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada “Her yaştan vatandaşımıza hitap edecek bu millet bahçemizde oyun ve spor alanları, kafeteryasının yanı sıra alan içinde yer alan sosyal donatı alanlarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bu rekreasyon alanımız yeşilin ve huzurun buluşma noktası olacak.  
 


 

Açılış için gerekli tüm düzenlemeler yapıldı. Çevre düzenlemesi tamamlandı. Aksaray’ımıza nefes olacak Kalanlar Millet Bahçemizi önümüzdeki günlerde açarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.
 


 

Kalanlar Millet Bahçesinin farklı bir konsepte sahip olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, bitki görsel alanları, spor alanları, kamelyalar, yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları ile millet bahçesinin her yaştan bireye hitap edeceğini söyledi. Buraya gelen insanların dinlenerek güzel vakit geçirebileceğini bildirdi.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri