Katı atık düzenli depolama tesisinde inceleme yapıldı

Katı atık düzenli depolama tesisinde inceleme yapıldı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

BAŞKAN DİNÇER ? AMACIMIZ DAHA TEMİZ BİR AKSARAY?




Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu  ve Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile birlikte Somuncu baba Mahallesinde faaliyet gösteren  Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinde inceleme yaptı.

/resimler/2019-9/3/1216226148818.jpg

Başkan Dinçer, Milletvekili Aydoğdu ve İl Başkanı Altınsoy yaptıkları gezi ve incelemeler sırasında katı atık depolama tesisinin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldılar. 

/resimler/2019-9/3/1216539840093.jpg

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray´ın daha temiz ve sağlıklı bir şehir olması için şehrin bütün katı atıklarının itina ile toplandığını ve mevcut olan katı atık depolama alanında işlem gördüğünü belirterek ? Aksaray belediyesi olarak şehrimizin daha temiz ve sağlıklı olması için çaba sarf ediyoruz. Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz şehrin her bölgesinde çöp olarak tabir ettiğimiz katı atıkları 7/24 toplayıp Katı Atık Düzenli Depolama Tesisine getirmekte ve bertaraf etmektedir. Mevcut tesisin ömrü dolmak üzere. Yeni tesis için fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Elimizdeki tüm imkânları en iyi şekilde kullanarak daha temiz bir Aksaray oluşturmanın gayreti içindeyiz.? şeklinde konuştu.



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri