Kayıp 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Kayıp 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Aksaray´da dün sabah balık tutmak için Mamasın Barajına gitmek için evden çıkan 3 arkadaştan haber alınamamıştı. Yakınlarının haber vermesi ile Mamasın barajında arama kurtarma başlatılmıştı. Aramalar sonucu Akşam saatlerinde acı haber geldi...

Telefonlarına ulaşılamayan ve yaklaşık 18 saattir kayıp olan 3 kişi için Mamasın Barajı ve bölgesinde arama kurtarma çalışması başlatılmışdı. Yaklaşık 18 saattir süren aramalarda üzücü haber geldi.
Edinilen bilgiye göre, Aksaray merkezde ikamet eden Ahmet Şen (38), Şaban Asal(40) ve Dumrul Duru (41),  Mamasın Barajı kıyısına geldiler ve burada aracı park eden 3 arkadaş daha sonra kayıplara karışmıştı.

Dün akşam saatlerine kadar kendilerinden haber alamayan 3 arkadaşın yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Dün Gece yarısı olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Baraj kenarında bulunan otomobilde inceleme yapıldı.
Arama çalışmalarına Acil Afet Durum (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve 112 Acil Yardım ekipleri de katıldı.
Yapılan arama çalışmalarında ilk olarak gün içerisinde kayıp kişilerin terliği bulunmuştu. Akşam saatlerine gelindiğinde ise üzücü haber geldi. Baraj gölünde kayıp olan 3 kişinin´de cansız bedenine ulaşıldı.

3 Vatandaşın´da cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve araştırma hastanesi morguna kaldırıldı.



Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri