Kendi Elektriğini Kendin Üret

Kendi Elektriğini Kendin Üret

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Enerji bağımsızlığı istiyorsanız kendi elektriğinizi üretmek ve elektrik faturalarına son vermek yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biridir.

Kendi ürettiğiniz elektrikle elektrik faturanızı azaltabilir veya tamamen sonlandırabilirsiniz. Kendi elektriğinizi nasıl üretebileceğinizi öğrenmek ve ne kadar harcama yapacağınızı merak ediyorsanız bu haberimiz sizler için...

 

Aksaray´da Güneş enerji panellerine talep gün geçtikçe büyüyor.Son gelen elektirik zamları ve kırsal kesimde elektirik enerjisi alamayan vatandaşlarımızın güneş paneline yoğun ilgisi devam ediyor.Peki bir evin kullanımını karşılayacak şekilde bu sistemi kullanmak ne kadara maloluyor?Bu sorumuzu,İlimiz sınırları içinde satışı ve montajını yapmakta olan Abdullah KÖSE´ye sorduk.
Köse yaptığı açıklamada;Taleplerin arttığını dile getirerek,Tv tv alıcısı,buzdolabı ,aydınlatma, tablet bilgisayar ve cep telofonu şarjı paketi kısa süreliğine montaj dahil fiyatı 5500 tl dir.Merak ettiğiniz tüm sorular için bizleri arayabilirsiniz.dedi.
Abdullah Köse 0546 916 7980 ve 0542 443 8899 



Anahtar Kelimeler: Kendi Elektriğini Kendin Üret
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri