'Kim Milyoner Olmak İster'yarışmasında Aksaray'ı temsil etti,15 bin TL kazandı

 

ATV de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında  bu akşam  Aksaray Üniversitesi  Eğitim  Fakültesi  Özel Eğitim  Bölümü  Dr. Öğ. Önder İŞLEK yarışarak,15 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katılan ve doğuştan görme engelli olan  Önder İşlek Öğretim Görevlisi olarak görev yapıyor. Yarışmaya Türkçe öğretmeni arkadaşı ile birlikte katılan yarışmacı gezmeyi seven bir isim. 

Doğuştan görme engelli ve çocuk felci geçirdiği için hafif düzeyde fiziksel engeli olan 34 yaşındaki Önder İşlek, aslen Hataylı ve yarışmaya Aksaray’dan katıldı. Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü mezunu olan Önder Bey, yüksek lisansını San Francisco State Üniversitesinde, doktorasını ise İngiltere’de Birmingham Üniversitesi Özel Eğitim Bölümünde tamamlamış. Şu anda Aksaray Üniversitesi Görme Engelliler Eğitimi Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışan Önder Bey, bugüne kadar 60 ülke gezdiğini ve yarışmada ödül kazanırsa, Güney Amerika seyahatine çıkmak istediğini söylüyor.



Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri