Kınalı Kuzular Askere Uğurlandı | aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Kınalı Kuzular Askere Uğurlandı | aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Aksaray´da 1998/1 tertip askerler uğurlandı

Aksaray´da kınalı kuzular aileleri tarafından askere ocağına uğurlandı. Asker aileleri, çocuklarının da Afrin´deki harekata katılmalarını istediklerini söyledi.
98´e 1 tertip olarak vatani görevini yapmak üzere yola çıkan asker adayları, geleneklere göre birliklerine uğurlandı. Asker uğurlaması nedeniyle gün boyunca Aksaray Otogarında yoğunluk oluşurken, uğurlama törenlerinde duygusal anlar yaşandı. Asker sevkıyatları nedeniyle oluşan yoğunluğu karşılamak için ulaşım firmaları ek seferler yaparken, Aksaray Otogarı en yoğun günlerini yaşıyor.
Çocuklarını askere gönderen aileler Afrin harekatına destek verdiklerini belirterek, vatan için her şeyi yapmaya hazır olduklarını söylediler. Alparslan Yılmaz isimli asker adayı, Afrin´e gitmek istediğini söyleyerek, ?Ailem beni askere uğurluyor, çok mutluyum. Onlara ?Arabam size vatan bana emanet´ dedim. Suriye´ye yapılan Zeytin Dalı Harekatı´nı destekliyorum. Biz de oraya gideceğiz, siz merak etmeyin. Askere gidiyorum, çok heyecanlıyım diyebilirim? diye konuştu.

/resimler/2018-2/2/0658381519407.jpg



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri