Kitap günlerinde zulümlere tepki göstermek için pankart açtılar

Kitap günlerinde zulümlere tepki göstermek için pankart açtılar

Kitap günlerinde zulümlere tepki göstermek için pankart açtılar


 

VATANDAŞLAR KİTAP GÜNLERİNDE İSRAİL’İN FİLİSTİN’E UYGULADIĞI ZULMÜN DURDURULMASI İÇİN PANKART AÇTI  
 


 

‘’FİLİSTİNLİ BEBEKLER ÖLMESİN’’
 


 


 

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap günleri ilk günkü heyecanı ile devam ederken kitap günlerine katılan öğrenciler ve ailelerde İsrail’in Filistin’e yönelik uyguladığı ve savaş suçu sayılabilecek birçok eylemi de gerçekleştirdiği zulümlere tepki göstermek için pankart açtılar.  
 


 

İsrail'in 7 Ekim'den beri şiddetini artıran Gazze'deki katliamları, mutlak ablukası ve 17 Ekim'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen saldırı Türkiye'nin çeşitli kentlerinde gerçekleştirilen eylemlerle protesto ediliyor. Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günlerinde de öğrenciler ve aileler pankart açarak tepkilerini duyurmaya çalıştılar.  
 


 

Kitap günlerinin yapıldığı fuar alanını ziyarete gelen birçok genç ve öğrenci ellerinde ‘İsrail Terör Örgütüdür’, ‘Adım Atmayı Bilmeyen Bebekler Şehadete Yürüdü’, ve ‘Filistinli Bebekler Ölmesin’ yazılı pankartlar açarak Filistin’e uygulanan zulmün durdurulması çağrısında bulundular.  
 


 

İsrail’in Filistin’e uyguladığı soykırıma tepki gösteren vatandaşlar şu açıklamalarda bulundular; ‘’ Gazze Hastanelerin hedef alınması sonucunda yüzlerce Filistinlinin hayatını kaybetmesinden ve bir o kadarının da yaralanmasından derin üzüntü duyuyoruz. İnsanlık suçu olan bu saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz.’’ Dediler.  
 



 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri