Köy-Et yeniden üretime geçmek için çalışmalara başladı

Köy-Et yeniden üretime geçmek için çalışmalara başladı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray´ın yerli sermayesi olan,Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Ahmet Koçaş´a ait Et ve et ürünleri tesisi ve deposu Köy Et 25-02-2019 pazartesi günü saat 13:00 sıralarında elektrikten kaynaklı başlayan yangınla, idare binası dışında fabrikanın  tamamı kullanılamaz hale gelmişti.
 
/resimler/2019-3/24/2115444151328.jpg
 
 
Köy Et Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş bugün yaptığı yazılı açıklamada fabrikanın en kısa sürede tekrar üretime geçeceği müjdesini verdi.
Koçaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
 
/resimler/2019-3/24/2116367272254.jpg
"Fabrikamız son model teknolojilerle hazır halde 4 ay önce satış ve üretime başlamıştır.KÖY-ET tesisi inşa edilirken yangın standartları ve tedbirleri alınarak özel paneller kullanılarak yapılmış,yangın söndürme sistemleri üst düzeyde kurulmuştur.
Yangın başladığı andan itibaren önce kendi ekibimiz daha sonra Aksaray ve çevre ilçelerden gelen yangın ekiplerinin özverili,yoğun çalışmalarına rağmen maalesef söndürülmekte güçlük çekilmiştir.
Maddi hasar çok büyük olup,aldığımız tedbirlerden dolayı tesisimizde hiçbir can kaybının olmaması sevindiricidir.Durumdan etkilenen 5 çalışanımız zehirlenmiş olup yangının yaşandığı ilk gün kısa sürede tedavileri gerçekleştirilmiştir.
KÖY-ET ailesi olarak şuanda çok hızlı üretime başlamak için planlar yapmaktayız,önceliğimiz budur.
Ailelerimizden,çalışanlarımızdan,dostlarımızdan,müşterilerimizden gelen destekler bize daha da güç vermektedir.
Ailemizin hem maddi hem manevi bu felaketi karşılama gücü mevcuttur.Sigorta şirketimiz Allianz sigorta gerekli ziyaretleri yapmış olup,bize büyük destek vermektedir.
Ben kurumum ve şahsım adına bu zor günümüzde bize güç veren,gösterdikleri hassasiyetle,sergiledikleri samimi gayretle hem yüreğimizdeki manevi yangının hem tesisimizdeki fiili yangının söndürülmesi için çaba sarf eden herkese gösterdikleri hassasiyet için teşekkür etmek istiyorum. 
Bu yatırımın yeniden ve süratle tamamlanması konusunda cesaretimize cesaret katan,destekleri nedeniyle minnettar kaldığımızı ifade etmek isterim.
Bu üzüntülü dönemimizde tanıdığımız tanımadığımız,gördüğümüz göremediğimiz binlerce dostumuza,Aksaray Valiliğine,Aksaray Belediyesine,milletvekillerimize,STK Başkanlarımıza,canla başla çalışan çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerine verdiği destekler için müteşekkiriz.
Amacımız;tüm çalışanlarımızı ve pazarda bize güvenen yıllardır bizleri tercih eden tedarikçilerimizi mağdur etmemek ve en kısa zamanda üretime başlamaktır."dedi.
 


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri