Kurtuluş Kavşağının Kaldırılmasına Tepki | aksarayhaber68

Kurtuluş Kavşağının Kaldırılmasına Tepki | aksarayhaber68

Kavşak kaldırma çare olmadı

Piri Mehmet Paşa Altgeçidinin açılmasıyla birlikte yol güzargahlarında değişiklikler yapıldı.Yapılan ilk değişiklik Kurtuluş kavşağının kaldırılması oldu.

Aksaray Belediyesi ekiplerinin altgeçit tünel çıkışındaki trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla aldığı kavşak kaldırma önlemi,bir takım sıkıntı ve şikayetleride  beraberinde getirdi.

Kurtuluş,Laleli,Bahçeli ve Kılıçaslan mahalleleri ile çarşı merkez istikametinden bu mahalleler yönüne gitmeye çalışan sürücüler,kavşağın kaldırılmasıyla 40.Mt.yolda (Atatürk Bulvarı) uzun araç kuyrukları oluşturuyor.Araç kuyruğu Coğlaki kavşağından,kurtuluş kavşağına kadar uzadı.Akşam iş saati çıkışına denk gelen zamanda yoğunluktan dolayı  bazı sürücüler arasında tartışmalar yaşandı.

Sürücü vatandaşlar´´Çarşı merkezine girmek için yaklaşık 30 dakika Coğlaki ışıklarında yoğun araç kuyruğundan dolayı bekliyoruz,ışıkları aştıktan sonra çarşı merkezine girmek için Gündoğdu caddesine giriş yapıyoruz.Burada çift sıra park araçlar ve yoğunluktan dolayı uzun süreli beklemeler yapıyoruz,trafik çile haline dönüştü.Yetkililerin bu sıkıntıya çare bulmalarını bekliyoruz,kurtuluş kavşağının tekrar açılıp buradan kontrollü geçiş verilmesini talep ediyoruz´´dediler



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri