LÖSEV "İyilikler Tırı" Aksaray´da ailelerle buluşuyor

LÖSEV

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

LÖSEV,  ?Anadolu´ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı? projesi kapsamında Türkiye´nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. İyilikler Tırı 17 Nisan Çarşamba günü Aksaray´da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı´nda konumlanarak Aksaraylı ailelere yardımlarını elden ulaştıracak.

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar iyi ve doğal beslenmenin değerli olduğunu belirterek, ailelerinin % 82´sinin asgari ücret ve altında gelire sahip olduğunu açıkladı. Bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmek ve sağlıklı koşulları sağlamak için desteğe ihtiyaç duyduklarının altını çizdi. Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ülkemizin pek çok şehrini dolaşan LÖSEV´in İyilikler Tırı 17 Nisan Çarşamba günü Aksaray´da olacak. Türkiye´nin tüm bölgelerine giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak,  kuru gıda, temizlik malzemeleri gibi, bir lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları içeren yardımları götüren LÖSEV İyilikler Tırı, Samsun´da da koli koli mutluluk dağıtacak. Lösemili ve kanserli çocuklar aileleriyle birlikte organizasyona katılacak.

16 Nisan 2019 tarihinde Ankara´dan yola çıkan LÖSEV İyilikler Tırı, Anadolu´nun en uzak şehirlerinden en ücra köylerine ulaşmanın, buradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunu yaşatmaya devam edecek. LÖSEV İyilikler TIR´ının bundan sonraki duraklarında da hazır bulunacak; gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardımı LÖSEV´e kayıtlı aileler ihtiyaçlarına göre, gönüllerince seçebilecek. Özellikle LÖSEV´e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri şeyleri seçme fırsatını yakalayacaklar.



Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri