Mağdur aileye iş adamı ve Belediye yardım elini uzattı

Mağdur aileye iş adamı ve Belediye yardım elini uzattı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

 

Sultanhanı ilçesi İstikamet Mahallesindeki çatısız toprak damlı ve az bir yağmurda dahi evleri´nin her yeri akan ,gırtlak kanseri Hacı Hüseyin Amca ile Fadime Teyzenin mağduriyetlerini gün içerisindeki haberimizde yayınlamıştık.

Haberimizin Ardından Sultanhanı İlçesinde isminin açıklanmasını istemeyen iş adamı aile ile iletişime geçerek Ailenin tüm mutfak ihtiyaçlarını, bütün yakacak ihtiyaçlarını, Gırtlak kanseri olan Hacı Hüseyin Amcamızın alması gerektiği cihazın bütün masraflarını ve azbir yağmurda dahi akan ve kış günü mağdur oldukları eski evden kurtararak daha sağlıklı şekilde yaşaya bilecekleri bir ev kiralayıp ailenin ikamet etmesi konusunda bütün giderlerini karşılayacakları sözünü vererek mağdur aile ile görüştü. 

Ayrıca Sultanhanı belediyesinden edinilen bilgiye göre de bu ailemiz ve başka bir muhtaç ailemiz için ev inşaasına başlandığı ve 1 aya kadar teslim edileceği vurgulandı.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak yaptığı açıklamada,"

Yetimler bizim Efendimize (as) komşu olacağımız evin anahtarıdır.
Bu kapsamda Belediyemiz öncülüğünde hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle başlamış olduğumuz iki adet sosyal konut çalışmalarımızda sona yaklaştık.Yeni yıl da yeni evlerinde olacaklar.Bu projemize destek olmak isteyen hayırsever  hemşehrilerimiz Belediyemize müracaat edebilirler."dedi.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri