Malaklı köpekleri hırsızların hedefi oldu

Malaklı köpekleri hırsızların hedefi oldu

Değeri 30 bin TL olan 2 Malaklı köpeği çalındı

 
Son zamanlarda  tanıtımının yapılmasıyla değeri her geçen gün artan,Anadolu Aslanı olarak bilinen Aksaray malaklısı cinsi köpekler,hırsızların da hedefi haline geldi.
 
/resimler/2019-2/27/2202284631744.jpg
 
Türkiye´nin birçok yerinden hayvan severlerin,iş adamlarının ve sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Aksaray malaklısı cinsi köpekler,yapılan tanıtım ve reklamlarla fiyatının yükselmesi ve şöhrete kavuşması hırsızların iştahını kabarttı.
 
Anadolu aslanı olarak da bilinen bu köpeklerin fiyatı 5 bin liradan başlayıp, özelliklerine göre 60 bin liraya kadar alıcı buluyor.
 
Aksaray Merkez Zafer Mahallesinde yaşanan hırsızlık olayında değeri 30 bin lira olan 2 adet Malaklı cinsi köpek hırsızlar tarafından çalındı.
Edinilen bilgiye göre dün gece meydana gelen hırsızlık olayında Merkez Zafer Mahallesinde Ertan Ertan ve Mustafa Çalak isimli vatandaşlara ait,piyasa değeri 30 bin lira olan Malaklı cinsi köpekleri,bağlı bulundukları bahçeden hırsız veya hırsızlar tarafından çalındı.Sabah saatlerinde köpeklerinin bahçede olmadığını fark eden Ertan ve Çalak durumu Emniyet ekiplerine bildirdi.
 
Piyasa değeri 30 bin lira olan 2 köpekleri çalınan Ertan Ertan ve Mustafa Çalak yaptıkları açıklamada,"Malaklı cinsi köpekler şöhretinin artmasıyla hırsızların hedefi oldu.Bizler bu durumun farkında olduğumuz için köpeklerimize gözümüz gibi bakıyorduk.Ama maalesef dün gece 2 köpeğimiz hırsızlar tarafından bahçeden çalındı.Sadece bizim değil bir çok kişinin köpeğinin çalındığı haberlerini aldık.Emniyet ekiplerimize ifademizi verdik.İnşallah bu hırsızlar yakalanır ve herkes rahat bir nefes alır.Emniyet ekiplerimize güveniyoruz ve iyi haberlerini bekliyoruz."dediler.
 
/resimler/2019-2/27/2203313382954.jpg


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri