MHP tabanından Sefer Alkan´a tam destek geldi

MHP tabanından Sefer Alkan´a tam destek geldi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

 MHP tabanından,eski ve yeni aday adaylarından MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan´a tam destek geldi.

MHP´nin 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde   belediye başkan adaylarını açıkladı.Aksaray´da MHP Belediye Başkanlığı seçimlerine aday olarak Sefer Alkan ismini açıkladı.

 

1976 yılı Ortaköy doğumlu olan Sefer Alkan ,Yıldız Teknik Üniversitesi Harita-Kadastro bölümünü bitirdikten sonra iş hayatına atılarak  ilimizde serbest mühendislik yapıyor.Alkan daha önce MHP Merkez ilçe yönetimi ve son olarak da MHP belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunmuştu.

Sefer Alkan isminin açıklanmasının ardından parti tabanı,il ve ilçe teşkilat üyeleri,eski ve yeni aday adaylarından Alkan´a tebrik açıklamaları ardı ardına geldi.

 MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan isminin açıklanmasının ardından ilk tebrik mesajı MHP Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Dr.Rıfkı Karabatak´tan geldi.
Karabatak yaptığı açıklamada;
"MHP Genel Merkezi Aksaray İl Belediye Başkan Adayı olarak Sefer Alkan kardeşimizi açıklamıştır...  Kendisine camiamıza Aksaray´a ve ülkemize hayırlı olsun ...
Böylece aday adaylığı yarışı bitmiş Üç hilalli sancağı burca dikmek için elele verip çalışma zamanı başlamıştır...  
Kendi adıma partimin başarısı için 2014 de kendi adaylığım sürecinde verdiğimden daha fazla emek vermeye hazır olduğumu herkesin bilmesini isterim .. "dedi.
 
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı yaptığı açıklamada;
 
"Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayımız Harita Kadostra Yüksek Mühendisi Sayın Sefer ALKAN Beyefendi olmuştur. 
 
Sn. Sefer Alkan Beye, ailesine, Aksaray´ımıza ve partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."dedi.
 
#SeferBizdenZaferAllahtan
#AksarayBelediyesiMHPyeÇokYakışacak
 


Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri