MHP adayı Çıtak: Çalmadık kapı,değmedik gönül bırakmayacağız

MHP adayı Çıtak: Çalmadık kapı,değmedik gönül bırakmayacağız

MHP adayı Çıtak: Çalmadık kapı,değmedik gönül bırakmayacağız

MHP adayı Çıtak; ‘Çalmadık kapı,

değmedik gönül bırakmayacağız’

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, esnaf ve vatandaş odaklı ziyaretlerini sürdürüyor.

 

 

Aksaray halkının gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduğunu aktaran Çıtak, “Aksaray'ımızı karış karış geziyoruz. Çalmadık kapı, değmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

 

 

Adaylığının açıklandığı 11 Ocak tarihinden bugüne yapmış olduğu tüm ziyaretlerde Aksaray halkının kendisine yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Çıtak; “Aksaray’da doğmuş, eğitimini Aksaray’da tamamlamış, inşaat mühendisi bir kardeşinizim. Aksaray’ımızın yönetim ve hizmet eksiklerini bilen, çözülmesi için uzun süredir hazırlanan Aksaray sevdalısı bir teşkilatın da Aksaray Belediye Başkan Adayıyım. 11 Ocak’tan bu zaman kadar ziyaret ettiğimiz tüm hemşehrilerimizden gördüğümüz teveccüh ve samimiyet için yürekten teşekkür ediyorum. Doğru yolda olduğumuzu nereye gitsek, hangi eksiklikten bahsetsek bizim adımlarımızın takip edilişinden anlıyoruz. Halkımızın MHP hizmetlerine özlemini her gittiğimiz yerde hissediyoruz. Esnaflarımızın, halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz. Aksaray’a dair hayata geçirmek istediğimiz hususları paylaşıyoruz. Partimizin oluşturduğu etkin ve verimli bir yönetim modeliyle hemşehrilerimizin istek ve ihtiyaçlarını güçlü bir şekilde ele alacağız. Sorunları anında ve yerinde çözecek projelerimizi hazır hale getirdik. Kısa sürede kıymetli Aksaray halkımızla paylaşacağız. 31 Mart Aksaray’da MHP’nin 20 yıl aradan sonra yeniden tarih yazacağı tarihtir. 3 hilale olan hasretin biteceği gündür” dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri