Milletvekili Erel; ?Aksaray size ne yaptı? Neden Üvey Evlat Muamelesi Yapıyorsunuz??

Milletvekili Erel; ?Aksaray size ne yaptı? Neden Üvey Evlat Muamelesi Yapıyorsunuz??

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ AYHAN EREL,  CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI SAYIN FUAT OKTAY´IN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK SORDU;

?AKSARAY SİZE NE YAPTI? NEDEN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPIYORSUNUZ??

5 YILLIK KALKINMA PLANINDA AKSARAY UNUTULDU 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülen ve kabul edilen 11. Kalkınma Planında Aksaray´ın temel sorunları olan Demir Yolu hattı, Havaalanı, Tarımda yaşanan sulama sıkıntılarının hiç biri yer almadı.  Sadece otomotiv endüstrisi için meslek liseleri ve Meslek Yüksek Okullarının açılması, kapasitelerinin artırılması konusunun yer aldığı görülmüştür. 

Aksaray´ın temel sorunlarını, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri her fırsatta Türkiye Büyük Millet Meclisinde dile getiren İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan EREL, Aksaray´ın görüşülen kalkınma planında yer almamasından dolayı Plan Bütçe Komisyonuna katılarak, Genel Kurulda Aksaray-Ulukışla Demiryolu hattının plana alınması için vermiş olduğu ve daha sonra  AK Partinin ret oylarıyla kabul edilmeyen önergeyle, kürsüden yapmış olduğu sitem dolu konuşmasıyla rahatsızlığını dile getirdi. 

 

EREL; ?Aksaray size ne yaptı? Neden Üvey Evlat Muamelesi Yapıyorsunuz?? 

Ayhan EREL,  Aksaray´ın 11. Kalkınma Planında yer almamasından dolayı Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden yapmış olduğu sitem dolu konuşmada;

?Kalkınma planında, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana-Osmaniye- Gaziantep demir yolu hattı tamamlanarak imalat sanayi sektörlerinin Adana, Mersin, İskenderun limanlarına ulaşması, erişimi kolaylaşacak denilmekte. 

Aksaray AK PARTİ´ye oy verdi, gönül verdi, milletvekili verdi, belediye başkanı verdi, her şeyi verdi ama on beş yıldır, Aksaray´a uğrayan tüm AK PARTİ´li milletvekilleri, siyasiler söz verdikleri hâlde, en sonunda da 2 Haziran 2018 tarihinde, Sayın Cumhurbaşkanı, Aksaray Meydanı´nda Aksaraylılara müjdeyi verdiği hâlde, bugüne kadar bu sözünü, bu müjdesini yerine getirmemiştir. Yani Konya´yı, Karaman´ı, Niğde´yi Mersin Limanına, İskenderun Limanına bağlarken Aksaray´a niçin üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz? Aksaray size ne yaptı? Oy vermekten başka, vekil vermekten başka, belediye başkanı vermekten başka ne verdi? 

Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcım, bir sene önce bu konuda size mektup yazdım ama henüz bir cevap alamadım. Sayın Cumhurbaşkanının vermiş olduğu taahhütlerin ve müjdelerin bir an önce gerçekleştirilmesini zatıalinizden Aksaraylılar adına arz ediyorum.? dedi. 



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri