Milli Değerlerimize Vurgu Yapan '81 İL 81 EMANET' Projesi Mehmet Sarrafoğlu İlkokulu'ndan!

Milli Değerlerimize Vurgu Yapan

Milli Değerlerimize Vurgu Yapan '81 İL 81 EMANET' Projesi Mehmet Sarrafoğlu İlkokulu'ndan!

Mehmet Sarrafoğlu İlkokulu'nda gerçekleşen proje, hem milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi hem de genç nesillerin tarihle bağını güçlendirdi. Mehmet Sarrafoğlu 3.Sınıf  öğrencileri de okulun bahçesinde gerçekleştirdikleri kareografi ile büyük beğeni topladı.

 

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi ve coşkusunu yaşatmak amacıyla Mehmet Sarrafoğlu İlkokulu Okul Müdürü Kemal KAVURMACI başkanlığında 3.Sınıf öğretmen ve öğrencilerinin katılım sağladıkları 81 İl 81 Emanet eTwinning projesi kapsamında gerçekleştirdikleri  kareografi ile Cumhuriyet sevgisini gözler önüne serdi.

81 İl 81 Emanet eTwinning Projesi'ne ilişkin olarak sosyal medya hesabından gerçekleştirilen paylaşımda da :  

“Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi ve coşkusunu yaşatmak amacıyla Mehmet Sarrafoğlu İlkokulu Okul Müdürü Kemal KAVURMACI başkanlığında 3.Sınıf öğretmen ve öğrencileri olarak 81 İl 81 Emanet eTwinning projesine katılım sağladık. Cumhuriyetimizin 100.yılında bu güzel projede yer aldığımız için gurur duyuyoruz. Nice 100 yıllara… Esma Erçelik Kaplan, Ayten Burcu Efe ve Barış Ünal kuruculuğunda önemli bir eTwinning Projesini hayata geçirdik. 81 İL 81 EMANET eTwinning Projesi ile ülkemizin 81 ilinden her eğitim düzeyinde 180 okulun  dahil olduğu projemizde öğrencilerimiz 100 yıllık tarihi ve Cumhuriyetimize sahip çıkmanın önemini kavrayarak milli değerlerimize olan bağlılığı güçlendirirken aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliği de pekiştirmektedirler. Öğrencilerimiz bu proje ile bir araya gelerek gerçekleştirdikleri kareografi  ile  Cumhuriyet sevgisini tüm Türkiye'ye anlatmaya çalıştılar. Projemizdeki tüm öğretmen ve öğrencilerimizi, onları bu çalışmada yalnız bırakmayan ve okullarında emek veren diğer branş öğretmenleri ve destek olan okul idarelerini bu başarılı çalışmalarından ve gösterdikleri emekten ötürü gönülden tebrik ederiz. 100 Yıllarca Yaşasın Cumhuriyet...”



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri