Minik Öğrencilere Robotik Kodlama Eğitimi

Minik  Öğrencilere Robotik Kodlama Eğitimi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım evi, Aksaray ?da bir ilki daha gerçekleştirerek minik öğrencilerin Mühendisliğe ilgisini artırmak ve teknolojiyi verimli şekilde kullanılmasını yaygınlaştırmak için Robatik Kodlama Eğitimi dersi vermeye başladı.

Aksaray ?da ilklerin yaşatılacağı bir eğitim yuvası olma sloganı ile yola çıkan Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım evinin sahipleri Psikolog Aysun Hızlı OKUR ve             İş Adamı Bahattin YÜCEL, Aksaray´da ilklerin adresi olmaya devam ediyorlar.

Şamlı Mahallesi öğretmen evi yakının da faaliyet gösteren Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım evi, alanında uzman eğitim kadrosuyla bilgisayarsız robotik kodlama eğitimlerine başladı. Açmış oldukları eğitimi yuvasında çocukların geleceğine katkı sunmaya gayret ettiklerini ifade eden Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım evinin sahipleri YÜCEL ve HIZLI OKUR yaptıkları açıklamada ? Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, sabırlı, yenilikçi, zorluklar karşısında yılmayan, hayal dünyasıyla birlikte teknolojiyi de kullanarak üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yapmış olduğumuz robotik kodlama eğitimi ile Çocuklarımız, hedefler belirlenerek uygulamaya geçirilen basitleştirilmiş kodlama yöntemleriyle eğlenerek bilgi edinmeyi, kodlamayı, problem çözmeyi öğrenecekler. Alanında uzman eğitmen kadromuzla DIY merkezli Maker eğitimi, Stem ve Kodlama derslerimiz 4-8 yaş aralığında ve çocukların gelişim seviyelerine uygun olarak verilmektedir?  dediler.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri