M.Nuri Yazıcı kitap konağı'na öğrencilerden yoğun ilgi

M.Nuri Yazıcı kitap konağı

Aksaray Belediyesinin kültür ve eğitim hizmetleri arasında yer alan M. Nuri Yazıcı Kitap Konağı, her yaş grubundaki kitapseverlere ve özellikle gençlere rahat ve huzurlu bir ortamda kitap okumalarına imkan sunuyor. Haftanın 7 günü hizmete açık olan, açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gören M. Nuri Yazıcı Kitap Konağı, üniversiteye hazırlanan ve yükseköğrenim gören üniversiteli gençlerin uğrak noktası.

Aksaray Belediyesinin kent halkının kültür ve sanat gelişimine katkı sunmak için hizmete sunduğu M. Nuri Yazıcı Kitap Konağı gençlerden ve kitapseverlerden yoğun rağbet görüyor. 

 

Kitap okumak isteyenler için çeşitli yayınevlerine ait yüzlerce eserin yer aldığı M. Nuri Yazıcı , Kitap Konağı yükseköğrenim gören üniversiteli gençlerin uğrak noktası olduğu kadar, üniversiteye hazırlananlar için uygun ortamı öğrencilere sunuyor.  

 

Azmi Milli bahçesinde yer alan M. Nuri Yazıcı Kitap Konağı, haftanın 7 günü hizmet veriyor. Kitap Konağı’nın içerisinde grup çalışma odaları, sessiz çalışma odaları, kitap okuma alanları ve kafeteryanın yer alıyor.

 

Bilgi evi kullananlar gençler, sunulan hizmetten dolayı Başkan Evren Dinçer’e teşekkür etti. 

 

Geçtiğimiz hafta Aksaray Belediye Meclisinde alınan karar gereğince Kitap Konağına M. Nuri Yazıcı Kitap Konağı adı verilmişti.

 



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri