Muhtarlardan Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer'e tam destek

Muhtarlardan Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer

Muhtarlardan Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer'e tam destek

MUHTARLARDAN BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’E TAM DESTEK

 

MUHTARLAR; ‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BİR YÖNETİM ANLAYIŞI SERGİLEDİ’’

 

Aksaray’da görev yapan köy ve mahalle muhtarları 19 Ekim muhtarlar günü münasebeti ile Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ziyarette bulundular.  
 


 

Aksaray Belediyesi hizmet binasında kalabalık bir heyet halinde Başkan Dinçer’e ziyarette bulunan muhtarlar, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in 4,5 yıllık görev süreci içerisinde istişareye dayalı bir yönetim anlayışı sergilediğini söylediler. Belediye hizmet binası içerisindeki meclis salonunda gerçekleştirilen ziyarette muhtarlar heyeti adına Köy Muhtarları Derneği Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanı Mahmut Aktürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ ve Girişimci Muhtarlar Derneği Başkanı Emre Ağaçdelen konuştu.  
 


 

Köy Muhtarları Derneği Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in köylere verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Köy Muhtarları derneği Başkanı Emin Koçak, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve geldiği günden bugüne Aksaray’ın her alandaki potansiyellerini açığa çıkartmak için gayretle çalıştığını söyledi. Başkan Koçak konuşmasının devamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehir merkezinde ve köylerde düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle çocukların ve ailelerinin yüzünün güldüğünü belirtti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in başarılı çalışmalarına şahitlik ettiklerini belirten Koçak, Başkan Dinçer’e teşekkür ederek başarılar diledi.  
 


 

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanı Mahmut Aktürk ise yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışı sergilediğinin vurgusunu yaptı. Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanı Mahmut Aktürk’ün ardından konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in mahallelerin sorunlarını, vatandaşların talep ve isteklerini doğrudan ilettiklerini istişare ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışı sergilemesinden dolayı muhtarlar olarak duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Girişimci Muhtarlar Derneği Başkanı Emre Ağaçdelen ise Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yaptığı çalışmaların insan odaklı ve yerinde projeleri olduğunu söyledi. Mahallelerdeki sorunlara tam ve kalıcı çözümler üreten projelerle şikâyetleri en aza indirgediklerini belirterek Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.  
 


 

Muhtarlık makamının hem temsil hem hizmet makamı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sözlerine hayatını kaybeden muhtarlara rahmet dileyerek başladı. Başkan Dinçer muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Tüm muhtarlarımızın, Muhtarların Günü’nü kutluyorum. Muhtarlarımız mahallerinde köylerinde ve yaşadıkları bölgelerde karşılaştıkları bir eksikliği bir talebi üst mercilere bildirerek ve çözüm odakları çalışmaktadırlar. Meşakkatli bir çalışma hayatı olan muhtarlarımız ile sık sık istişare içerisinde bulunuyoruz. İstişare birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü´nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diliyorum,” Dedi.
 



 


 


 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri