MÜSİAD Rotterdam Aksaray´da

MÜSİAD Rotterdam Aksaray´da

MÜSİAD Aksaray Başkanı EyupDağdaş, Yönetim Kurulu ve MÜSİAD Aksaray Üyeleri 11 Kasım 2017 Cumartesi günü MÜSİAD Rotterdam Başkanı Mustafa Duyar ve beraberindeki 30 kişilik MÜSİAD heyetini MÜSİAD Aksaray şube hizmet binasında ağırladı. Toplantıda, Holland

MÜSİAD Aksaray Şubesini ziyaret eden MÜSİAD Rotterdam üyeleriyle, MÜSİAD Aksaray üyeleri arasında çeşitli sektör dallarında karşılıklı iş görüşmeleri gerçekleştirildi.  

Turizm´den, yatırıma,  inşaattan, teknolojik seraya kadar birçok başlığın ele alındığı toplantı verimli geçti.

Toplantıda yaptığı konuşmada MÜSİAD Rotterdam Başkanı Mustafa Duyar kendi topraklarımızda faaliyet gösteren iş adamlarımız ile çeşitli sektörlerde alış veriş içerisinde bulunmak ve bunun yanı sıra yeni yatırımlara açılacak kapıları aralamak istiyoruz.

Ziyaretimizdeki maksat aynı çatı altında bulunan MÜSİAD Üyeleriyle hem tanışıp hem de işbirliği içinde olmayı arzu ettiklerini belirtti.

MÜSİAD Aksaray Başkanı EyupDağdaş ise çift taraflı işbirliğinin her iki tarafada daim kazandırıcı bir etkisi olmuştur. Tabi ki üretici üye firmalarımızın ürünlerinin Yurt dışında Pazar payı bulmasındanmutluluk duyarız.

Bu vesile ile ikili iş görüşmelerimizin neticesinin verimli olacağını düşünüyorum. 1 Aralık 2017 tarihinde MÜSİAD Aksaray Şubesi olarak Rotterdam´a gerçekleştireceğimiz ziyaret de görüşmelerimizi sürdürerek karşılıklı ticaret ve istihdamda yeni bir döneme başlayacağız inşallah dedi.






Anahtar Kelimeler: MÜSİAD Rotterdam Aksaray
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri