Namazı Seven Çocuklar

Namazı Seven Çocuklar

İHH Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ?Namazı Seven Çocuklar´ projesi başlatıldı

İHH- İnsani Yardım Vakfı Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yetim çocuklara yönelik ?Namazı Seven Çocuklar´ Projesi başlatıldı. Projenin 40 günlük eğitim bölümünü geçen çocuklar için bir program düzenlendi. Programa Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Reyhan Karabağ 43 çocuk ile anneleri katıldı.
İHH Kadın Kolları üyesi annelerin desteğinde devam eden proje kapsamında 5 vakit namazlarını kılan çocuklar oluşturulan sosyal medya grubunda kıldığı namazların vakitlerini bildirdi. Eğitimde 40 günlük tesirin öneminin büyük olduğunu ifade eden İHH Aksaray Kadın Kolları Başkanı Semiha Keleş; 40 gün sonunda proje kapsamında 43 çocuk için bir program tertiplediklerini söyledi. Programa anneleri ile birlikte gelen çocuklara teşvik ve ödül olarak öğle yemeği ikramında bulunuldu. 
Programa katılan Vali Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi düzenlenen projenin önemini belirterek çocuklar ve anneleri ile bir süre sohbet etti. Çocukları tebrik eden Pekmez; inanç esaslarının küçük yaşlarda öğrenilmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek İHH ve katılımcı anneler ile çocukların hazırladıkları programı izledi.
/resimler/2017-12/31/1145305052307.jpg


Anahtar Kelimeler: Namazı Seven Çocuklar
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri