Obezite Hastası Gökhan Yetkililerden Yardım Bekliyor

Obezite Hastası Gökhan Yetkililerden Yardım Bekliyor

Aksaray Merkezde ikamet eden 165 kilogram ağırlığında olan 36 yaşındaki Gökhan Zorlu , Sağlık Bakanlığı´ndan ameliyat edilmesi için yardım bekliyor

 

Aksaray Merkez Hamidiye Mahallesinde ikamet eden 36 yaşında 165 kilogram ağırlığındaki obezite hastası Gökhan Zorlu sağlık şikayetlerinin artması sebebiyle uzatılacak bir yardım eli bekliyor.

165 kilogram ağırlığındaki Gökhan Zorlu kilosu yüzünden alay edilmesi ve tedavi isteğine yanıt alamaması yüzünden 2 defa intihar girişiminde bulundu.

Gökhan Zorlu yaptığı açıklamada"Kilolarım yüzünden aşırı derecede sorun yaşıyorum,artık nefes alıp vermede dahi zorlanıyorum.Toplum içine çıkamaz oldum,insanlar kilom yüzünden benimle alay ediyor.Bu sebeplerden dolayı psikolojimde bozuldu,2 defa intihar girişimde bulundum.

SAĞLIK BAKANLIĞINA DEFALARCA DİLEKÇE YAZDIM

Gökhan zorlu açıklamasının devamında"Sağlık Bakanlığına defalarca dilekçe yazdım.Bakanlık beni Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti.Hastane yetkilileri benden bir takım evrak istediler,evraklarımı hazırlayarak 7 ay önce hastaneye müracaat ettim.Malzelerimin geleceğini söyleyerek daha sonra gelmemi söylediler,7 aydan bu yana defalarca gidip gelmeme rağmen herhangi bir tedavi uygulanmayarak,perhiz yapmamı söylediler.

NEFES ALMADA ZORLANIYORUM,MERDİVEN ÇIKAMIYORUM

5 ay önce 150 kilogram ağırlığında olan Zorlu,geçen 5 ay sürede 15 kilogram daha alarak 165 kilogram ağırlığa ulaştı.Kiloları yüzünden nefes alıp vermede zorlanan Zorlu merdiven çıktıktan sonra uzun süre dinlenmesi gerekiyor.

 AŞIRI KİLOLARIMDAN KURTULMAK YA DA ÖLMEK İSTİYORUM

Yıllardır aldığı kilolardan kurtulmak için denemedik yol bırakmadığını ifade eden Gökhan Zorlu, küçük yaştan beri bu kilolardan kurtulmak istediğini dile getirdi. Zorlu, "Bende herkes gibi yürümek, dolaşmak, giyinmek ve evlenmek  istiyorum. Aşırı kilolarımdan kurtulmak ya da ölmek istiyorum,2 defa intihar girişiminde bulundum,lütfen artık benimle ilgilenilsin"dedi

YETKİLİLER SESİMİ DUYSUN,LÜTFEN BENİMLE İLGİLENSİN

Gökhan Zorlu "Tedavimin Aksaray da yapılmaması üzerne Kayseride bir hastaneye gittim,oradada tedavim için 8 bin lira ücret talep ettiler.İşsiz ve durumum zayıf olduğu için buradada tedavi olamadım.Yaşadığım sıkıntıları yetkililere iletmek istedim ama görüştürmediler,lütfen sayın Valim benim sesimi duyup benimle ilgilensin,yaşadığım acılara dayanacak gücüm kalmadı"dedi

 



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri