Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Öğrencilerden anlamlı ziyaret

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray  Hacı Cevriye ÜNSAL Ortaokulu görsel sanatlar  öğretmeni Ziya KAVRIK eşliğinde okulun 8. sınıf öğrencileri Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek orta ?ağır zihinsel  engelli öğrenciler ile buluştular.

 

/resimler/2019-3/26/1423297827159.jpg

Beraber etkinlikler yapan öğrenciler ,özel eğitime gereksinim duyan öğrenciler ile kaliteli zaman geçirerek  özel eğitime gereksinimi olan öğrencilere karşı farkındalıklarının arttığını engelli bireylerin de toplumun bir parçası olduğunu söylediler.Okulu ziyaret eden  misafir öğrenciler engelli öğrencilere getirdikleri hediyeleri takdim ederek Özel eğitime ihtiyacı olan bireyler tarafından sergilenen resim sergisini gezdikten sonra öğrenciler tarafından  sergilenen ritim çalışmasını izlediler.Özel eğitime gereksinim duyan öğrenciler tarafından sergilenen çalışmaları beğeni ile izleyen öğrenciler , okululda  yapılan etkinliklerinin devam etmesi amacıyla kendi aralarında harçlıklarından topladıkları bir miktar parayı okulumuz okul aile birliğine bağışladılar.

Aksaray  Hacı Cevriye ÜNSAL Ortaokulu görsel sanatlar  öğretmeni Ziya KAVRIK´a ve Aksaray Hacı Cevriye ÜNSAL Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine topluma örnek olacak bu duyarlı düşünce ve davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri