Önder'Kariyer Günleri 'programının onur konukları Başsavcı ve Ağır Ceza Reisi oldu

Önder

Önder’in “Kariyer Buluşmaları"Programları devam ediyor.


4 Aralık Çarşamba günü saat 14:00’de Merkez Kız Anadolu İmamhatip Lisesi Konferans Salonunda, “Önder Kariyer Günleri„ programının onur konukları Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever ve Ağır Ceza Reisi Seyfullah Sarıgül oldu.


  Aksaray Merkez Kız Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencileri ile konuklar keyifli bir söyleşi icra ettiler.


  Önder Başkanı Kuddusi Bakar Programla ilgili şu açıklamalarda bulundu.
İmamhatip Öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla farklı meslek dallarında kariyer sahibi mezunlarımızla öğrencilerimizi buluşturuyoruz.
 Bugünkü programımızda Aksaray Cumhuriyet Başsavcımız sn. İbrahim Cansever ve Aksaray Ağır Ceza Reisimiz sn. Seyfullah Sarıgül öğrencilerimizle biraraya geldi.Moderatör öğrencilerimiz eşliğinde karşılıklı soru/cevap şeklindeki söyleşi çok verimli ve keyifliydi.Hem değerli misafirlerimiz hem de öğrencilerimiz çok mutlu oldular.Öğrencilerimiz hukuk ve adli işler konusunda detaylı bilgi sahibi oldular.Başsavcımız ve Ağır Ceza Reisimiz Öğrencileri Adliye de misafir edecekleri müjdesini verdiler.Nazik davetimize icabet eden Başsavcımız İbrahimCansever’e,Ağır Ceza Reisimiz Seyfullah Sarıgül’e,İşkur İl Müdürümüz Mahmut Akkuş’a,Okul Müdürümüz Muharrem Yüksel’e,Öğretmen ve Öğrencilerimize şahsım ve İmamhatip Camiamız adına teşekkür ederim.
  Program hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri