Onlara Bayram yok! 24 saat görev başındalar

Onlara Bayram yok! 24 saat görev başındalar

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Mübarek Kurban Bayramını idrak ettiğimiz bu günlerde hemen hemen herkes tatil yaparken, Emniyet,Sağlık ve itfaiye ekipleri bayram demeden 24 saat bizler için görev başındalar...

Başımız dara düştüğünde,yardıma ihtiyacımız olduğunda ilk bizlerin yardımına koşan Emniyet,Sağlık ve itfaiye ekipleri bizlerin güvenliği,sağlığı,huzuru ve mutluluğumuz için mesai mefhumu gözetmeksizin bayram demeden 24 saat görev başındalar.

Aksaray protokolü arefe günü tüm Emniyet ,Sağlık ve İtfaiye ekiplerini unutmayarak bayramlarını kutladılar.Aksaray İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Cengizhan Kılıçaslan bayram geleneği haline getirdiği bayramlaşma ziyaretini unutmayarak tüm sağlık çalışanları ve tüm birimlerde görevli çalışanlarını tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı.24 saat görev başında olan sağlık çalışanlarıyla  sohbet eden Kılıçaslan onlarla beraber çaylarını yudumlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.Duyarlı davranışından dolayı Kılıçaslan´ı tebrik ediyoruz.

Bayramda 24 saat çalışan,ihtiyacımız anında bir telefonla yardımımıza koşan Emniyet,Sağlık ve itfaiye çalışanlarının bayramını canı gönülden tebrik ediyor,başarılı çalışmalar diliyoruz.

 



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri