Ortaköy Yunus Emre OSB'de tahsisler başladı

Ortaköy Yunus Emre OSB

Ortaköy Yunus Emre OSB'de tahsisler başladı

ORTAKÖY YUNUS EMRE OSB’DE TAHSİSLER BAŞLADI
 

Aksaray’ın en büyük ilçesi olan Ortaköy’de kurulumu tamamlanan Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesinde arsa tahsisleri başladı.  
 

 

Aksaray’ın hızla sanayi kenti olma yolunda ilerlediğini ve Ortaköy’deki Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesinin mevcut potansiyel konumu ile yatırımcıların cazibe merkezi haline geldiğini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklama da; “ Bilindiği üzere Aksaray’da mevcut Organize Sanayi Bölgemize ilaveten Ortaköy’de de Yunus Emre Organize Sanayi Bölgemizi kurarak yatırımcılarımızın hizmetine sunduk.  
 

54 Sanayi parseli, 17 Sosyal Tesis ile 810 Dekar alana inşa edilecek Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesi kurulum işlemlerimin tamamlanması ve yatırımcılarımıza tahsislerin başlaması ile birlikte Yerli ve Yabancı birçok yatırımcının dikkatini çekmeye başlamıştır.  
 

Ortaköy’ümüzün coğrafi olarak konumu ve otobana olan yakınlığını da dikkate alan yatırımcılar İlçemizi ziyaret etmekte ve yatırım noktasında fizibilite çalışmalarını tamamlamaktadır. Bugün bir şehirde ilk adımdan son adıma kadar bir Organize Sanayi Bölgesi kurulumu minimum 3-5 yıl arasında tamamlanırken, Aksaray bu anlamda rekor kırarak çok kısa sürede yatırım tahsislerini başlatmıştır. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Ortaköy’ümüz başta olmak üzere diğer ilçelerimizdeki Organize Sanayi Bölgelerimizdeki yatırım alanları maksimum seviyeye çıkacak ve doluluk oranlarını tamamlayarak ilave alanlar açılmak istenecektir.  
 

Ülkemizin doğal afetler karşısında riskli illerin yer alması nedeniyle büyükşehirlerdeki yerli ve yabancı yatırımcılar alternatif ve riski düşük iller aramaya başlamışlar ve bu iller arasında ilk sıralara Aksaray’ı koymuşlardır. Aksaray yatırımcılar için bulunmaz bir sanayi kentidir. Bu yüzden arsa tahsislerinin dolmadan yatırımcılarımızın ellerini hızlı tutmalarını ve Ortaköy Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesine başvurmalarını diliyor, yer tahsisinde bulunan ve doğru karar veren yatırımcılarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, bol kazançlar diliyorum” Dedi.  
 


 



Anahtar Kelimeler: Ortaköy Yunus ' tahsisler başladı
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri