Otobüsten darp ederek indirdiklerini kadını kaçırdılar!

Otobüsten darp ederek indirdiklerini kadını kaçırdılar!

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Bugün Aksaray il sınırları içerisinde  meydana gelen,İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü´nü harekete geçiren olayda, Ankara-Mersin istikametinde seyir halinde bulunan bir otobüsten kaçırılan Kadriye S.(Çavuş )isimli kadın, Aksaray trafik ve asayiş birimlerimiz tarafından yapılan operasyonla,kaçırma olayında kullanılan  araca el konularak şahıslar yakalandı.

 Kadriye S.( Çavuş), Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ve emniyet güçlerimizin koruması altına alındı.
 
/resimler/2019-6/20/1943289816026.jpg
 
Edinilen bilgiye göre olay bugün Aksaray´da bir dinlenme tesisinde mola verdikten sonra hareket eden,Ankara-Mersin istikametine seyir halinde olan olan bir otobüs,06 BFJ 470 plakalı beyaz bir araç otobüsün önünü kesti ve araçtan inen saldırganlar otobüste bulunan Kadriye Çavuş isimli kadını darp ederek kaçırdı.Kadriye S.(Çavuş )isimli kadın,yolcuların gözleri önünde,Kadriye Çavuş´un abisi olduğu iddia edilen kişi tarafından  darp edilip,yerde sürüklenerek otobüsten indirildi.Saldırganlar  06 BFJ 470 plakalı beyaz bir araca bindirdikleri  Kadriye S.(Çavuş )isimli kadını darp ederek kaçırdı.
Yolcuların cep telefonu kamerası tarafından kaydedilen kaçırma olayı üzerine,trafik ve asayiş ekipleri harekete geçti.

 SALDIRGANLAR KISA SÜREDE YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kadriye S.(Çavuş)´u kaçıran saldırganların yakalandığını ve Çavuş´un Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ve emniyet güçlerinin korumasında olduğunu duyurdu.Olayla ilgili  6 kişi gözaltına alındı.

 

Gazeteci Candaş Tolga Işık, konuya ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanlığı ile görüştüğünü belirten Işık, ?Şahıslar Aksaray´da yakalanmış. Biri kadının öz ağabeyi! Kadın boşanmak istiyor, ailesi karşı çıkıyor. Kadın bir sığınma evine giderken yolu kesiyorlar. ?Boşanamazsın´ diyerek saldırıyorlar. Kadın şu an güvende bu iki şehir teröristi gözaltında!? ifadelerini kullandı.

 

/resimler/2019-6/20/1943526378959.jpg



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri