Parkta oyun oynayan çocuk az kalsın canından oluyordu!

Parkta oyun oynayan çocuk az kalsın canından oluyordu!

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Parkta oyun oynayan çocuk az kalsın canından oluyordu!

Aksaray merkez İstiklal Mahallesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sahası içerisindeki kondisyon  parkında meydana gelen kazada, 9 yaşındaki S.K, üzerine oturduğu kondisyon aletinin devrilmesi sonucu az kalsın canından oluyordu.

 

/resimler/2019-4/24/0226082594726.jpg

Olay dün saat 16.10 sıralarında İstiklal Mahallesi Genclik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sahası içerisinde bulunan kondisyon parkında meydana geldi.Anne Hatice K.ile kondisyon parkına gelen 9 yaşındaki kız çocuğu S.K,oturduğu kondisyon aletinin bir anda devrilmesi sonucu başını yere çarptı.Çarpmanın etkisiyle minik S.K  başından ve yüzünden yaralandı.Çocuğun feryatlarını duyan annesi ve çevredeki Vatandaşlar Küçük Çocuğun yardımına koşarken 112 Acil Çağrı merkezine haber verdiler.

Olay yerine gelen 112 Ambulans Sağlık ekipleri başından ve yüzünden  yaralanan Çocuğun ilk müdahalesini yaptıktan sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdılar.Tedbir amaçlı hastanede 24 saat müşahede altına alınan yaralı  Kız Çocuğunun hayati tehlikesi bulunmuyor.Yaşanan olayla ilgili,yaralanan S.K´nın ailesi olayda ihmal olduğunu iddia ederek,sorumlulardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri