Pelinsu Yıldırım Demir'den Aksaray'da muhalefeti birleştirme atağı

Pelinsu Yıldırım Demir

Pelinsu Yıldırım Demir'den Aksaray'da muhalefeti birleştirme atağı

PELİNSU YILDIRIM DEMİR'DEN AKSARAY'DA MUHALEFETİ BİRLEŞTİRME ATAĞI
CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir 31 Mart yerel seçimleri öncesi esnaf ve mahalle ziyaretleri yanı sıra toplum tarafından sevilen ve görüşlerine önem verilen isimleri de ziyaret etmeye devam ediyor. Pelinsu Yıldırım Demir ve CHP Heyeti son ziyaretini Aksaray 27. Dönem Milletvekili olan Ayhan Erel’e gerçekleştirdi.
Perşembe akşam saatlerinde, Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Yurtiçi örgütlenme sorumlusu Ali Abbas Ertürk, CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, önceki dönem CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş 27. Dönem Milletvekili Ayhan Erel ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Ziyarete, Aksaray’ın sözü geçen siyasetçilerinden iş adamı Ali Karakuş, İYİ Parti önceki dönem merkez ilçe başkanı Polat Açıkgöz ve önceki dönem İYİ Parti İl başkan Yardımcısı Serdar Boysak ’da katıldı.
Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, sevilen Milletvekili Ayhan Erel'in siyasi deneyimlerinden faydalanmak üzere görüş alışverişinde bulunurken, ziyarete istinaden “ Siyaset tecrübe işidir. Her ne kadar 13 senedir siyasetin her kademesinde görev almış olsam da, Ayhan Erel vekilim gibi senelerini siyasete vermiş, halkın gönlünde taht kurmuş abimiz, vekilimiz ile bir araya gelerek görüşlerinden istifade etmek benim için onurdur” dedi. Pelinsu Yıldırım Demir ziyaret esnasında kendilerine ev sahipliği yapan Ayhan Erel ve Ali Karakuş’a nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.
27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ise “Aksaray'da genç, dinamik, liyakatli ve bizzat tanıdığım bir kardeşimin aday olmasından mutluluk duydum. Mesleği itibari ile de Aksaray’a faydalı olacağı inancındayım. Pelinsu kardeşim umuyorum ki Aksaraylılar için güzel işler yapacaktır. Bu kadar genç olmasına rağmen hem siyasi tecrübesi, hem saygısı, hem güven veren karakterinden dolayı kendisi ile bir araya gelmek beni ziyadesi ile memnun etti. Her türlü siyasi tecrübemi kendisi ile paylaşmakta beni mutlu eder. Değerli kardeşime çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri