Projelerimizle, beldemizi ileriye taşıyacağız! Hizmetkarınız olmaya geliyorum

Projelerimizle, beldemizi ileriye taşıyacağız! Hizmetkarınız olmaya geliyorum

Projelerimizle Demirci'yi ileriye taşımak için buradayız

Projelerimizle, beldemizi ileriye taşıyacağız! Hizmetkarınız olmaya geliyorum

AK Parti Demirci Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kav;

Projelerimizle Demirci'yi ileriye taşımak için buradayız

Demirci Kasabasının dürüst, çalışkan ve başarılı iş insanı İsmail Kav, 7 yıldır Demirci Beldesinde AK Parti'nin belde başkanlığını yapıyordu. Kav yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Demirci kasabasından AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı oldu.

 

Demirci kasabasının değerli şahsiyetlerinden, dürüst ve çalışkan ismi İsmail Kav Demirci Belediye başkan aday adaylığından sonra bir açıklamada bulunarak, Değerli Demirci Kasabası halkı, Ben İsmail Kav, Ak Parti'nin Demirci Kasabası Belediye Başkan aday adayı olarak önünüzdeyim.

Demirci Kasabası'nın gözde bir
liderlikle yönetilmesi için buradayım. Bugüne kadar gösterdiğiniz destek ve güven için teşekkür ederim. Sizlerin beklentilerini, sorunlarınızı ve hayallerinizi biliyoruz ve bu kasabayı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için buradayız.

 

Bizim için her bir vatandaşımız önemlidir. Herkesin sesini duyurmak, ihtiyaçlarına cevap vermek ve çözümler üretmek için buradayız. Sadece bir başkan değil, aynı zamanda bir hizmetkar olarak sizlere hizmet etmek, Demirci Kasabası'nı daha ileriye taşımak için buradayız.

AK Parti'nin temel değerleri olan adalet, kalkınma, güven ve birlik beraberlik ilkesiyle Demirci Kasabası'nı daha da büyüteceğimize inanıyorum. Sizlere hizmet etmek ve bu güzel kasabanın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için buradayım. Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültüre kadar her alanda projelerimizle Demirci Kasabası'nı modern, çağdaş bir kasaba haline getirmeyi hedefliyoruz. Gençlerimizi güçlendirecek, yaşlılarımıza daha iyi hizmet sunacak ve her kesimden vatandaşımızın hayat kalitesini artırmak için çaba harcayacağız.

 

 

Sizden gelecek destekle, birlikte daha güçlü bir Demirci Kasabası inşa edeceğiz. Beraber çalışarak, birbirimize destek olarak, daha aydınlık bir gelecek için el birliğiyle çalışacağız. Demirci Kasabası'nı birlikte yönetmek ve büyütmek için buradayız.

Sizleri sevgi, saygı ve samimiyetle kucaklamak için sabırsızlanıyorum. Hep birlikte Demirci Kasabası'nı daha yaşanabilir, daha güçlü bir şehir haline getirelim" dedi. 
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri