PTT Şubesi engelli asansörüne kavuştu

PTT Şubesi engelli asansörüne kavuştu

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

SULTANHANI PTT ŞUBESİ ASANSÖRÜNE KAVUŞTU
 
 
 
Sultanhanı ilçesinde Sultanhanı PTT Şebesinin 1. katta olması nedeniyle işlem yapmak için Şubeye giremeyen Engelli vatandaşlarımızın sorunu yapılan Asansör ile çözüme kavuştu.
 
Yaklaşık 1 yıldır konuyu gündeme taşıyorduk. Son olarak Geçtiğimiz Mayıs ayında Yaptığımız habere Duyarsız kalmayan Aksaray PTT Baş Müdürü Ali irfan Gönül Haberimiz üzerine Açıklama yapmış ve Asansör yapımı için ödeneğin ayrıldığını ve ihalesinin yapılarak asansör kurulumunun yapılacağını söylemişti.
 
Bu hafta içi asansör yapımına başlandı ve Engelli asansörü Hizmete sunuldu. Sultanhanı ilçesinde artık Engelli bireyler de Sultanhanı PTT Şubesine Kurulan asansör ile şubeden bütün işlemlerini rahatlıkla yapabilecekler.
 
/resimler/2019-8/8/1619411395149.jpg
 
 
İLÇEDEKİ DİĞER KURUMLARDA AYNI DUYARLILIĞI GÖSTERMELİ
 
PTT Şubesine kurulan asansörden dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ?Sultanhanı ilçesinde Başta Kaymakamlık bünyesinde hizmet veren ve Belediye binası üçüncü katında bulunan Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfı başta olmak üzere, İlçe Nüfus müdürlüğü ve diğer kurumlar da Engelli vatandaşlarımız işlem yapabilmeleri için Sultanhanı Kaymakamlığı ve Sultanhanı Belediyesi Öncülüğünde Aynı duyarlılığı göstererek Engelli ve Yaşlı vatandaşlarımız için engelli asansörü kurmasını bekliyoruz? dediler.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri