Rektör Şahin´den çocuklara doğum günü sürprizi

Rektör Şahin´den çocuklara doğum günü sürprizi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Rektör Şahin´den Çocuklara Doğum Günü Sürprizi
 
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yetimlerin toplumsal bir gündem olduğunu, onların hayatlarını kolaylaştırmak adına yapılan her çalışmaya Üniversite olarak her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.
 
Şahin, kısa süre önce İnsani Yardım Vakfı (İHH) Yaz Okulu´nda yetimlerle buluşmuş, onlarla hasbihal etmiş ve çeşitli nasihatlerde bulunmuştu. Geçen yılın Yaz Okulu´nda anlattığı konuyu bu yıl en iyi şekilde özetleyen çocukla kampüste bir araya geleceğinin sözünü veren Şahin, hem başarılı çocuğu, hem de kardeşini ve ailesini kampüste ağırladı. Yenilen öğle yemeğinin ardından makama geçildi. Çocuğun doğum günü olduğunu da unutmayan ASÜ Rektörü, bir de pasta sürprizi yaptı. Çok okuyan, derslerine iyi çalışan, milli ve manevi değerlerine bağlı, aynı zamanda spor yapan bireyler olmaları durumunda gelecekte çok başarılı olabileceklerini kaydeden Şahin, ?Bugün bizim misafirimiz olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederiz. Sizleri gelecekte çok iyi yerlerde göreceğimize inancımız tamdır? dedi.
 
Prof. Şahin, yetimlerin toplumsal bir gündem olduğunu, her birey ve kurumun bu konuda üzerine düşen sorumluluklar bulunduğunu belirterek, ?ASÜ olarak biz üzerimize düşen görevleri her zaman en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz? dedi.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri