Rektör Şahin şampiyonu evinde ziyaret etti

Rektör Şahin şampiyonu evinde ziyaret etti

REKTÖR ŞAHİN, ŞAMPİYONU EVİNDE ZİYARET ETTİ 

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, dört kez dünya, dokuz kez de Avrupa Şampiyonu olan ASÜ mezunu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’i evinde ziyaret etti.

Rıza Kayaalp’in kendi branşında bir ekolü temsil ettiğini ve elde ettiği başarılarla milletin büyük sevgisine mazhar olduğunu kaydeden Rektör Şahin, “Üniversitemizden mezun olan Rıza’nın elde ettiği her başarı bizleri ayrıca mutlu etmekte ve gururlandırmakta. Gerek bir sporcu olarak, gerekse insani vasıflar bakımından Rıza Kayaalp, örnek bir kişiliktir” dedi. Kayaalp’in yakın zamanda dünya evine girdiğini anımsatan ve kendisini tebrik eden Rektör Şahin, “Kıymetli öğrencimiz ve sporcumuza hayatında mutluluklar ve başarılar diliyor, bizleri ağırladığı için teşekkür ediyoruz. Azmi, sabrı ve çalışkanlığı ile sportif başarılarına yenilerini ekleyerek, bizlere yeni zaferlerin sevincini yaşatacağına inanıyoruz” dedi. 

 

Şampiyon Kayaalp de Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür ederek, hem Aksaray’ın, hem de ASÜ’nün kalbinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirtti. 



Anahtar Kelimeler: Rektör Şahin şampiyonu evinde ziyaret
Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri