Rektör Şahin,dekanlar ve müdürlerle vedalaştı

Rektör Şahin,dekanlar ve müdürlerle vedalaştı

Rektör Şahin,dekanlar ve müdürlerle vedalaştı

ŞAHİN, DEKANLAR VE MÜDÜRLERLE VEDALAŞTI
 


 

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni dönem yükseköğretim kurumları arasında Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) ayırt edilir bir noktada olduğunu söyledi ve hangi parametreden bakılırsa bakılsın bir üst faza geçecek üniversiteler arasında yer aldığını belirtti.  


 

Şahin, fakülte dekanları ile yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitü müdürlerini ziyaret ederek vedalaştı. Kısa süre sonra görev süresinin tamamlanacağını ve bu münasebetle başladıkları veda ziyaretlerine devam ettiklerini dile getiren Rektör Şahin, ASÜ’yü aldıkları noktadan daha ilerilere taşımak için samimiyetle çalıştıklarını vurguladı. Pek çok alanda önemli başarılar elde ettiklerini ve buna akademik birim yöneticilerinin kıymetli katkılar sunduğunu dile getiren Prof. Şahin, “Tüm okullarımız gerek akademik yapılaşma gerek öğrenci sayısı gerek sosyal ve kültürel etkinlikler bakımından önemli gelişimler gösterdi. Gelinen noktada -el birliği içinde yaptığımız çalışmalarla- Üniversitemizi kendisi ile aynı dönemde kurulan üniversiteler arasında ayırt edilir bir noktaya taşıdık. Hangi parametreden bakılırsa bakılsın ASÜ, bir üst faza geçebilecek yükseköğretim kurumları arasında ilk basamaklarda yer almaktadır. Eminiz ki bundan sonra görev yapacak arkadaşlarımız bu başarılara yenilerini ekleyecektir” dedi.  
 


 

Şahin, ziyaretleri esnasında birimlerin yöneticileri ve çalışanlarıyla helalleşti ve çalışmalara sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederek belge takdiminde bulundu.
 


 



Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri