Şampiyonlardan Vali Ali Mantı´ya Ziyaret

Şampiyonlardan Vali Ali Mantı´ya Ziyaret

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Valisi Ali Mantı, Şampiyonaları makamında kabul etti. Çeşitli spor dallarında gerçekleştirilen Dünya ve Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren 15 sporcu, Aksaray Gençlik Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ile birlikte Aksaray Valisi Ali Mantı´yı ziyaret etti.

Sporcularla bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı elde edilen başarıların artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Aksaray Valisi Ali Mantı yaptığı konuşmasında; ?Spordaki başarılar bizleri hem Aksaray hem de ülke olarak gururlandırıyor. Özellikle sizlerin yoğun gayretleriyle buralara gelmeniz, ayrıca bir önem arz ediyor. Sizleri yetiştiren annelerinize, babalarınıza, hocalarınıza teşekkür ediyorum.? dedi.   

Spor yapan bireylerin kötü davranışlardan uzak durduğunu vurgulayan Vali Ali Mantı; ?İnşallah bu başarılarınızın bundan sonrada devam edeceğini ilk güne göre artarak bu başarılarınızı sürdüreceğinize inanıyorum. Spor yapan insan diğer insanların maruz kaldığı kötülüklerden, yanlış işlerden uzak durur. Çünkü enerjisini doğru ve hayırlı işlere harcar. Dolayısıyla ben sporcuların meslek hayatım boyunca kolay kolay kötü işlerle uğraştıklarını görmedim. Sporcularımız genelde ahlaklı zeki, işini düzgün yapan, okulunda başarılı ailesi ve sosyal çevresiyle münasebetlerini iyi tutan çocuklarımız, kardeşlerimizdir. Bunun için spora çok önem vermemiz lazım.? dedi.

Spora çok büyük yatırımların yapıldığını kaydeden Vali Ali Mantı; ?İnşallah bu yatırımlarda daha da artacak. Biz sporcuları ve sporcu ruhlu insanları artırdığımızda toplumdaki bütün kötülükler önlenecek, bir de onun ötesinde sağlıklı kalacağız, beynimiz dinç kalacaktır. Başarınızın devamını diliyorum.  İnşallah ileriki günlerde yine böyle başarılı bir şekilde güzel işler yaparsınız. Güzelliklerle bir araya geliriz. Aksaray´ı böyle güzel şeylerle ülkemize, milletimize, toplumumuza tanıtırız? dedi.

Vali Ali Mantı elde ettikleri başarılardan dolayı sporcuları kutlayarak altınla ödüllendirdi.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri