Şehit Aileleri Vali Konağında Ağırlandı | aksaray haberleri

Şehit Aileleri Vali Konağında Ağırlandı | aksaray haberleri

Vali Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Şehit Ailelerini Vali Konağında ağırladı

Şehit ailelerini ziyaretlerine devam eden Yeşim Pekmez Hanımefendi, ziyaret ettiği Şehit yakınlarını Vali Konağına da davet ederek Şehitlerin eşleri ve annelerinden oluşan aileleri Vali Konağında ağırladı.
Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bir araya geldiklerini belirten Yeşim Pekmez Hanımefendi; ?Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ediyoruz, onlar da bizi ziyaret ediyor. Ailelerimizin sorun ve ihtiyaçları varsa hep beraber değerlendiriyoruz? dedi.
Şehit eşleri ve şehit annelerinden oluşan misafirleri ile yakından ilgilenen Yeşim Pekmez Hanımefendi; samimi bir ortamda dertleştiklerini, duygularını paylaştıklarını ifade etti.
Yeşim Pekmez hanımefendi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan hanımefendinin başlatmış olduğu okuma yazma seferberliğinden de bahsederek evlerinde veya çevrelerinde okuma yazma bilmeyen varsa Halk Eğitim Merkezileri, en yakın İlkokul veya Kuran Kurslarına yönlendirerek okuma yazma öğrenmelerine yardımcı olabileceklerini belirtti. Yeşim Pekmez hanımefendi ayrıca bu merkezlere gidemeyen fakat okuma yazma öğrenmek isteyen vatandaşlarımıza da kolaylık sağlandığını, engelli veya yaşlılığından dolayı kurslara gidemeyenlerin evlerine kadar gelinerek kurs verildiğini belirtti.
Yeşim Pekmez Hanımefendi´nin davetine Şehit ailelerinin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Reyhan Karabağ ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk´ün eşi Türkan Aktürk de katıldı.

 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri