Şehit Ailelerimizin varsa sorunlarını çözmeye destek oluyoruz

Şehit Ailelerimizin varsa sorunlarını çözmeye destek oluyoruz

Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor.

2012 yılında şehit olan Kadir Aydın´ın annesi Meryem babası Hüseyin Aydın, 1995 yılında şehit olan Cengiz Alp kardeşi Kamil Alp ve yakınlarını, 1991 yılında şehit olan Yıldırım Aras´ın kardeşi Celal Aras´ı yaşadıkları Alayhan köyünde ziyaret eden Yeşim Pekmez Hanımefendi yakından ilgilendiği şehit aileleri ile görüşerek bir süre sohbet etti.
Pekmez; Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül´ün eşi Semiha Sarigül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk´ünde katıldığı ziyaretlerinde; ?Şehit ailelerimize ne yaparsak yapalım. Onların bu vatan için şehit verdikleri evlatlarının hakkını ödeyemeyiz. Ancak bizler her zaman onları ziyaret etmeye,  bir ihtiyaçları olup olmadığını sormaya ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.? dedi.
Şehit ailelerinin varsa eksikliklerini gidermek; onların her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek için ziyaretlere her zaman devam edeceklerini kaydeden Yeşim Pekmez Hanımefendi; ?Devletimiz ve milletimiz şehit ailelerimize her zaman sahip çıkmıştır. Ancak her şey maddiyat değildir. Biz manevi olarak da şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Şehit ailelerimizi ve yakınlarımızı ziyaret ediyor, hal hatırlarını sorarken varsa ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesi için ilgili kurumlar aracılığı ile bu sorunların çözümüne destek oluyoruz.? dedi.
Şehit ailelerine Vali Aykut Pekmez tarafından yaptırılan üzerinde şehitlerin fotoğrafı ve Türk Bayrağı bulunan tabloları hediye eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; kapılarının her zaman kendilerine açık olduğun ne tür sorunları olursa olsun mutlaka kendilerine bildirmelerini istedi.
Alayhan köyünde yaşayan şehit aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.
Ziyaretlere Alayhan Köyü Muhtarı İsmet Bağırtlak´da eşlik etti.


Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri