Şehit babası,"Bize ceza bu!Oyunu verirsen hizmet var,vermezsen hizmet yok"

Şehit babası,

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Vergi vermek, askerlik yapmak vatandaşlık görevi  tanımlaması içerisinde yer alan unsulardan çok  önemli 2 tanesi olsa bile, şehit ve gazi ailelerine yardım etmek,sıkıntılarına ortak olmak ve çözüme kavuşturmak, onları hiç olmaz sa ziyaret edip, moral destek vermek yapmamız  gereken vatandaşlık görevlerinden bir tanesi!

O kişilerki, bu vatan için canlarını vererek, kollarını , bacaklarını, eş ,çocuk,sevdiklerini,yavrularını arkada bırakarak, bu ülkeye hizmet etmişler;senden, benden, ondan, hepimizden daha çok bu ülkeye karşı vatandaşlık görevlerini yerine getirmişlerdir.

Haberimizin detayına geçmeden önce bu yazıdaki amacımız  halk olarak, vatandaş olarak, daha bilinçli hareket etmek, şehit ve gazilerimizin bizlere bıraktıkları emanetlerini "Muhannete" muhtaç etmemektir, onların tırnaklarının taşa değmemesini sağlayabilmektir.

 

Vatanın bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içen yiğitlerimiz, şehitlerimizin aileleri 84 milyon yaşayan vatandaşlarımıza emanettir. "Üzüntünüz üzüntümüz, acınız acımızdır" dediğimiz Şehit Ailelerinin sıkıntıları ve dertleri ile ne kadar ilgileniyoruz? Geçtiğimiz gün bir şehit ailesinin yaşadığı drama şahit olduk.

 

Aksaray Merkez Yeşiltepe Kasabasında Şehit Babasına yapmış olduğumuz ziyarette ne kadar sıkıntı içinde olduğunu gördük. Yıllardır yağan Kar ve yağmur sonucu çamur ve balçık haline gelen yoldan bir türlü şehit babasının evine ulaşamadık. Mevcut yol şehit ailesi için büyük bir zulüm olmuş. Şehit babası Atullah Çetin;? Yıllardır başta kasaba idarecileri olmak üzere hiçbir yetkili gelip ne haldesiniz ne sıkıntınız var demedi. Ama biz sıkıntıdayız, Elhamdülillah bizim onlardan hiçbir beklentimiz yok ama; Yolumuzu yapsınlar, evimize sorunsuz sıkıntısız gidelim? dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri