Şehit Anneleri Kahvaltıda Buluştu

Şehit Anneleri Kahvaltıda Buluştu

Şehit Anneleri Kahvaltıda Buluştu

Şehit Anneleri Kahvaltıda Buluştu

Başkan D.Mehmet Akbulut Anneler Günü dolasıyla şehit anneleri ve gazilerin eşleri onuruna düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi üyelerinden şehit anneleri, şehit eşleri, şehit kız çocukları, gazi eşlerinin katılımı ile anneler günün 14 Mayıs seçimlerine denk gelmesi nedeniyle anneler günü kutlaması erken yapıldı.

Şehit anneleri ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan D.Mehmet Akbulut bütün şehit anneleri, şehit eşleri ve gazi eşlerinin olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Bugün anneler için özel bir gün ancak şüphesiz şehit annelerimiz ve şehit ailelerimiz için çok daha anlamlı bir gün. Sizlerin evlatları bu memleket için çok büyük fedakarlıklar yaptılar. Bu millet için, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda ettiler. Milletim ve ülkem adına siz değerli şehit annelerine şükranlarımı sunuyorum ve hepinizin ellerinden öpüyorum. Rabbim inşallah evlatlarınız ile sizleri cennetinde buluştursun diyerek, daha sonra şehit anneleriyle ile bir süre sohbet ederek günün anlam ve önemine binaen onlara gül buketi verdi.



Anahtar Kelimeler: Şehit Anneleri Kahvaltıda Buluştu
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri